Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van ha nincs reinkarnáció?

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Mi van ha nincs reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Én eddig hittem a reinkarnációban, de be kell látnom, hogy szerintem 1 életünk van csak. A reinkarnáció szerintetek ostobaság és csak 1 életünk van csak? Ti mit gondoltok erről? Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. ápr. 4. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban és most sem fogok!
2014. ápr. 4. 19:57
 2/18 anonim válasza:
19%
Nincsen reinkarnáció! Ez egy butaság! Ha tisztességes életet éltél, halál után feljutsz a Mennyországba és ott élsz örökké, vagy ugye a pokol(ha nem ismered el Istent)
2014. ápr. 4. 20:02
 3/18 Passiflora ***** válasza:
64%
Megkérdezhetem, hogy korábban mi győzött meg arról, hogy létezik a reinkarnáció, illetve azt, hogy mi az oka, hogy azóta megváltozott meg az ezzel kapcsolatos hited, meggyőződésed?
2014. ápr. 4. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Csak egy életünk van,és ha ez nem jól sikerül,akkor nincs még egy lehetőség,sajnos...
2014. ápr. 4. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen mindegy miben hiszünk, a valóság attól még működik. A Végső Valóság sokkal hatalmasabb, mint azt sokan elképzelik. Pontosabban; végtelen, de ennek ellenére állandóan növekszik. Ez ellentmondásosnak tűnhet, de ezen a szinten sok mindenre nincs meg a "tökéletes" válasz.

Tulajdonképpen nincs lélekvándorlás, mert minden létezési szinten jelen vagyunk, csak nincs róla tudomásunk "itt".

És nincs elmúlt-, vagy jövendő életünk sem, mert idő sem létezik! A lényeg az, hogy minden megtestesülésünk egyszerre történik, más tudati szinteken. Az időnek nevezett jelenséget is csak amiatt érzékeljük "valóságosnak", mert az idegvégződésekben történő adatcsere megszakításokkal történik. Ha folyamatos lenne, nem lenne mit "időnek" tekinteni. Viszont, ha ellazulás útján magasabb szintre tudsz emelkedni, - ami gyakorlással lehetséges - akkor megtapasztalhatod mindazt, amit itt leírtam. Remélem érthetően fogalmaztam. sok sikert kívánok a Valóság felfedezéséhez!

2014. ápr. 4. 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

Halvány lila dunsztom sincs.

Nem lelkesedem amúgy a reinkarnáció dologért. A tudatom az emlékeimből áll össze, az előző életeimről viszont nincsenek emlékeim, szóval vagy nincs reinkarnáció, vagy az ami reinkarnálódik (lélek), annak semmi köze a tudatomhoz, viszont akkor reinkarnálódni nem sokkal különb dolog, mint elporladni a föld alatt.

2014. ápr. 4. 22:35
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

"A tudatom az emlékeimből áll össze, az előző életeimről viszont nincsenek emlékeim"

Ha ebből indulsz ki, akkor csecsemő sem voltál. Legalábbis nem valószínű.

2014. ápr. 5. 12:24
 8/18 anonim ***** válasza:

"Ha ebből indulsz ki, akkor csecsemő sem voltál."

Nem azt mondtam, hogy nincs reinkarnáció, csak azt, hogy ha van, akkor se megyünk vele semmire.

2014. ápr. 6. 15:56
 9/18 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondtam, hogy nincs reinkarnáció, csak azt, hogy ha van, akkor se megyünk vele semmire."

Itt nem. HA van reinkarnáció, ÉS olyan formában, ahogyan azt mi el tudjuk képzelni, akkor tekintsd úgy az életet, mint egy pályát. Egyszerre csak egy pályát látsz. A játék végével, no meg a pályák között az összeset egyszerre, mégpedig a tapasztalatokkal és emlékekkel együtt.

Még valami: tudat /= memória. Memória = emlékek összessége.

2014. ápr. 6. 17:14
 10/18 Enesen89 válasza:
44%
Mar hogyne volnának 'elmekeid' rola.. Ösztön = a lelked emlekei
2014. ápr. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!