Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mikor fogok megkomolyodni?

Mikor fogok megkomolyodni?

Figyelt kérdés
Állítólg az előző életemben nyugodt és kiegyensúlyozott ember voltam, de egy gonosz boszorkány elátkozott azzal, hogy a következő életemben hiperaktív leszek és ufohívő ezt egy jósnő mondta nekem mit tehetek ez ellen? újra a régi önmagam akarok lenni.

#Sziasztok! jelenleg nem vagyok bannolva #csak dezertáltam muszáj szünetet tartani és igen megkomolyodtam mostmár úgy érzem #köszönöm az eddigi válaszokat #talán egy nap visszajövök. #Üdv! J Ügynök
2014. jan. 11. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aham...hát pont ők.
2014. jan. 11. 22:49
 12/20 A kérdező kommentje:
De kik?
2014. jan. 11. 22:54
 13/20 Passiflora ***** válasza:

Nem tudom, mikor fogsz megkomolyodni, de mi itt valószínűleg arról fogjuk észrevenni, hogy meg tudod különböztetni az ezotéria rovatot a humor kategóriától!

Engem amúgy nem zavar. :-))

2014. jan. 13. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Miután elhagytad a komolytalanságot.

Egyébként tőled függ, hogy mikor.

Ha már feltetted ezt a kérdést, az annak a jelen, hogy kezdesz megkomolyodni.

Olvass sokat és figyeld a világot.

2014. jan. 19. 01:56
 15/20 bajram válasza:
csaj vagy te kerdezo ?
2014. jan. 19. 23:15
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 fiú vagyok :DDDD
2014. jan. 20. 08:52
 17/20 Barbika107 válasza:
Az sem jó ha nagyon komoly vagy mert akkor befásulsz.Kell egy kis őrűlet.
2014. jan. 22. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Megkomolyodni a "gyakori kérdések" nevű oldaltól fogsz.
2014. jan. 27. 12:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy mostmár megkomolyodtam nagyon rossz érzés senkinek nem ajánlom unalmas. :D
2014. jan. 28. 09:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Megkomolyodni nehéz dolog, még felnöttkorban is.

Majd megkomolyodsz akkor ha félreteszed a haverokat, bulit, csajokat, versenyzést és azt is hogy király akarsz lenni. Lehet hogy felnősz és pl "kemény" leszel, de komoly attól még nem.

Meg majd megkomolyodsz ha meditálsz, ha nem gondolod magad kicsinek, ha úgy érzed van célja az életednek, ha meglátod mások érzéseit.

Viszont agressziv könnyen lehetsz, komoly viszont nehezen, ahhoz bölcsesség kell különben rohadt unalmas, üres az egész.

És felejtsd el MÁSOK mit mondanak elözö életeidröl, humbug az egész, de például KARMA az létezik, csak láthatatlan.

2014. ápr. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!