Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fogok már megkomolyodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogok már megkomolyodni?

Figyelt kérdés
Jó viszonyban voltunk egy sráccal. Pár hónappal korábban össze akart velem jönni.2 évvel idősebb nálam. (Akkor még nem szerettem és elutasítottam). Mikor rádöbbentem hogy beleszerettem, rábeszéltek, hogy legyek nyílt és mondjam el neki, úgysem veszthetek semmit. Elmondtam neki. Nagyjából aztmondta, hogy lehet hogy külsőre az egyik legjobb lány vagyok itt, és hogy jóval idősebbnek nézek ki a koromnál belül nagyon gyerekes vagyok. Ezzel minden összetört bennem.. Ugye fog ez még változni? Most jöhettek azzal hogy 14 évesen nem lehetek szerelmes, és stb, de komolyan mondtam. És ez nem egy perc alatt alakult ki hanem hónapok alatt, és nem facebookon.
2013. márc. 1. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sokat GYIK-ezel soha.
2013. márc. 1. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mikor valóban elhatározod h megkomolyodsz.
2013. márc. 1. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Már elhatároztam. Csak a legjobb barátaim folyamatosan azt mondják, hogy ezt nem határozhatom el, hogy na mától más leszek. Szeretnék ebben hinni.
2013. márc. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!