A következő életemben is találkozni fogok mindenképpen vele? (lent)
Van egy lány, aki elcsábította tőlem a barátomat, és nyilvánosan megalázott mások előtt. Jobb, szebb, okosabb, gazdagabb nálam, de nem irigylem, csak el akarom kerülni...viszont nem hagyja, h kizárjam az életemből, örökké zaklat telefonon, akárhányszor változtatom is az e-mail- címem, ott is nyektet az állítólagos "jószándékával", + "én barátkozni akarok"-okkal.
Nem gyűlölöm, még csak arra sem vágyom, h a gonoszságokat visszakapja mástól, egyszerűen annyira taszít, h képtelen vagyok a barátkozni vele.
A következő életem is erről fog szólni? Akkor sem hagy majd békén? Miért nem elég neki az a sokminden, amit megkapott az élettől? Mit akar még?
Kérek NORMÁLIS válaszokat!
Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, kedves kérdező, egy dolgot, azért engedj meg:
Az idősebbek minősítésével vigyázz, ugyanis ezzel elárultad valójában a korodat.
A másik, hogy ha idősebb lennél, min. 20 év körüli, akkor bölcsebb lennél annyival, hogy tudnád: az életedből NEM MINDEN kellemetlen ember érinti a karmádat, illetve tűnik fel egy következő életedben. Ahhoz, hogy ezt tényleg megértsd, többet kell megélned az életben.
Az első válaszoló - sajátos stílusban - erre akart kilyukadni. Bocsásd meg ezt neki.
A későbbi, felnőtt életedben meghatározó szerepet játszó személyek, akikhez mély, erős kötelék fűz, azok esélyesek, de attól függ, milyen élethelyzetben tűnnek fel, hogy tűnnek el - esetleg.
Egy kellemetlen barátnő - fiatalkorban? Esélytelen. Csak egy kis "pattanás", aminek le kell száradnia. Szerintem, hagyd, amíg megunja a zaklatást. Ennyi.
Kedves Kérdező,
"Remélem, felfogta mindenki, aki csak azért jár az exotéria részre, h beleköthessen a másikba...mellesleg, ha 13 éves lennék, akkor sem kéne lekezelni!!! Ők is emberek, csak azért, m még nem vén szutykok, már boccs!!!! -.-"
ezt a gondolatot Te írtad.
Bocsáss meg, de ha tényleg 20 éves vagy, akkor ilyet nem írnál. Az ezotéria (nem exotéria) egy nézet, vagy hit valamiben, ami kortól független. De ha kérdezel, és arrogánsan reagálsz, akkor ne csodálkozz, ha Neked esnek.
A "vén szutykok" kifejezésen pedig jót kuncogtam, hiszen ilyen kifejezés írója magát minősíti.
Tehát ha kérdezel, és kommentálsz, Te is légy tekintettel másokra. Ha pedig sértve érzed magad a korod miatt, akkor ne a kora miatt menj neki valakinek.
Én nem minősítem sem a tizen-, sem a húsz éveseket. Minősítik saját magukat.
Hja, én voltam, aki egyébként NORMÁLIS választ írt korábban...
egy 36 éves nő, édesanya, feleség, barátnő, gyerek, aki szintén volt fiatal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!