Ha meghal valakim, anya halt meg. A szelleme meg fog látogatni? Mindenkit kérek, hogy a vices poénkodásával hagyjon, lelki beteg vagyok. Tudni fogok róla ha meg látogat?
Ne a valóságtartamával foglalkozz, hanem a kettőtök között húzúdó szeretetre. Az együtt eltöltött hosszú esztendőkből akkor is erőt meríthetsz, ha már nincs is veled.
Az érzés, ami összeköt a fontos, nem az, hogy van-e túlvilág?
Részvétem, sok erőt kívánok neked feldogozni e veszteséget. Vigyázz magadra!
Kedves Kérdező!
Fogadd őszinte részvétemet! Szívesen írnék Neked a kérdéseddel kapcsolatban, de megkérdezhetem előtte, hogy hány éves vagy, illetve azt, hogy Te mit gondolsz arról, hogy mi történik velünk a fizikai halálunk után?
Szia Kérdező!
A halál után a lélek még egy ideig itt maradhat azért is, mert azok közelében akar lenni, akik sokat jelentettek neki, és aggódik értük, vagy olyan okból, hogy fél tovább lépni, elindulni arra a másik útra. A reinkarnáció (és a távozó) szempontjából egyik sem jó, mert hátráltatja azt is, aki elment, és azt is, aki itt maradt.
Lehetséges, hogy édesanyád még egy ideig itt marad, mindaddig, amíg azt nem érzékeli, hogy teljesen megnyugodtál és képes vagy a normális, hétköznapi életre nélküle is a továbbiakban, és csak utána indul el. Ha szeretted őt, az a legjobb neki, ha szép lassan talpra állsz, és ő nyugodt lélekkel tovább mehet. Ez persze nem jelenti azt, hogy végleg elhagy téged, az elhunytak sokszor visszatérnek még évekkel később is a szeretteikhez, ha azok bajban vannak és segítségre van szükségük. (Ilyen történeteket sokszor hallhatsz) Aki átél ilyesmit, pontosan tudja, érzi, hogy mi is történt, nem kell hozzá egyéb magyarázat, ezt Te is tudni fogod.
Részvétem anyukád miatt, tudom, hogy nehéz a helyzeted, de bármi történik is veled, gondolj arra, hogy ő milyen büszke lenne rád, ha látná, ahogy megállod a helyed az életben, mert jól nevelt téged, és mert úgy szeretett, ahogy egy jó anyuka szereti a gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!