Tudnátok segíteni nekem vagyis anyukámnak?
Figyelt kérdés
tudnátok segíteni az anyukám már nagyon régóta cigizik és hiába mondom neki ,hogy szokjon le róla nem akar hogyan tudnám őt rávenni??? lécci segítsetek nem akarom hogy valami baja legyen így is nagyon keveset eszik nem szeretném elveszíteni kérlek segítsetek!!! :(2013. júl. 15. 20:19
1/9 anonim válasza:
Az én anyukám ugyanilyen... kb. 20 éve cigizik, csak a terhességei alatt szokott le átmenetileg. Próbáltam meggyőzni, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy "nem megy". Tehát én is kíváncsi lennék a válaszokra.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát az én anyukámmal is ugyan ez van remélem valaki ad tanácsot
2013. júl. 15. 20:48
3/9 anonim válasza:
Ha ő nem akar leszokni akkor te nem fogod tudni. Először is kérdezd meg tőle, hogy tényleg le akar-e szokni,ha igen akkor utána tovább léphetünk .
4/9 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg a lelkére hatni azzal ,hogyha nem szokik le tönkre teszi a tüdejét és ezzel akár 10-20 évet is elvehet az életéből ami inkább szeretnél vele tölteni!
5/9 A kérdező kommentje:
Azt mmondja hogy o leakar szokni de nem tud mert mindig a munkába is elotte cigiznek megprobalok vele beszelni de mar nagyon sokat csinaltam de hatha
2013. júl. 16. 11:16
6/9 anonim válasza:
Felnőtt ember, a saját élete. Te nem tudod megmenteni, hiába erőlködsz rajta, inkább a saját életeddel törödj. Nem azért mondom ezt, mert hideg szívű vagyok, hanem mert sajnos ez tényleg így működik.
Egy tippem van, a biorezonancia. Állítólag már 1 kezelés segít abban, hogy ne kívánja a dohányos a cigarettát, és működik is. De utána már a saját elhatározás is kell...
7/9 anonim válasza:
A biorezonanciával kapcsolatban van egy félig-meddig ellenérvem. Az első válaszoló vagyok. Anyum sclerosis multiplexben szenved (na pont ezért utálom a tudatot, hogy egy ilyen betegség mellé még cigizik is, és ezzel hozzáad még x lehetséges betegséget), és egyszer elment biorezonanciára. Első lépésként el akarták küldeni Pécsre CCSVI-műtétre, amit anyum orvosa mindig is ellenzett, mivel a nyaki vénák kitágítása után egy másik ér az agyban valószínűleg összeszűkül, és a beteg állapota sokkal rosszabb lehet, mint előtte. Most lehet mondani, hogy hülyeségeket beszélek, és ezt nem is feltétlenül cáfolom meg. Belátom, hogy nem értek hozzá, egyrészt a koromnál fogva, másrészt azért, mert nem jártam utána a pro és kontra érveknek, viszont anyum nem vállalta be a műtétet, és nem is ment biorezonanciára utána. Ettől függetlenül másnak még használhat, tehát egyáltalán nem elrettenteni akarok senkit! Az a legjobb, ha megtapasztalja, hogy neki beválik-e, ha igen, folytatja, ha nem, nem, ahogy az én anyum is választott.
8/9 anonim válasza:
Sajnos nehezen, mivel legtöbb nőnek az akaratereje tart a nullához...
9/9 A kérdező kommentje:
hát valahogy megpróbálom neki ezt elmondani koszi mindenkinek :-)
2013. júl. 17. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!