Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan mondjam meg anyukámnak...

Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy cigizek?

Figyelt kérdés
ja és van pénzem mert kapok zsepénzt is
2009. júl. 7. 04:34
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
65%
Egy "Anyu ne vegyél már tartós tejet, mert jövőre úgyis megdöglök rákban", hülyegyerek.
2009. júl. 7. 04:47
 2/50 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérek
2009. júl. 7. 04:50
 3/50 A kérdező kommentje:
ja és 14 éves vagyok már nem annyira kicsi!!!!!!!!!!
2009. júl. 7. 04:54
 4/50 anonim ***** válasza:
86%

Egy anyuka úgyis nagyon hamar rájön, hogy az édes kis csemetéje bűzlik a nikotintól! :-[[

Sajnos, az én gyerekeim is 14 éves korukban "kaptak rá" a cigire a drága osztálytársaik hatására.

Sosem kutattam a holmijaik között, de valahogy mindig a kezembe akadt hol a cigi, hol az öngyújtó...

Sajnos, azóta nagyon rászoktak, pedig megpróbáltam nagyon megértően hozzá állni a problémához, most 18 és 19 évesek... Már ott tartunk, hogy a lányom (19 éves) képtelen meglenni nikotin nélkül, nehezen veszi a levegőt!

A szülők és a tanárok (naná, hogy) tiltják és büntetik a cigizést, de úgy látom, hogy ezzel semmit nem érünk el : a gyerekek úgyis megveszik, úgyis szívják, legfeljebb akkor titokban és akkor többszörösét!

Jó lenne, ha te MOST lennél okos, és rá sem szoknál, később leszokni már nagyon nehéz!

A lányom már szívesen leszokna, mert érzi, hogy szenved a cigi hatásaitól, de most már nem bír!

Most rendeltem neki elektromos cigarettát, hátha azzal pótolni lehetne a cigit, legalább a rákot okozó anyagokat ki lehetne szűrni vele. :[

Mire észreveszed, már nem te irányítod az életed, hanem a cigaretta parancsol neked!

2009. júl. 7. 05:06
 5/50 anonim ***** válasza:
59%

Erősen fake-nek gondolom ezt a kérdést, de nembaj.

Ez ellen a tanárok és a szülők nem sokat tehetnek. Mindenhonnan az folyik, hogy ez rossz, az iskola is megtanítja őket rá, lehet nem elég jól, de van róla szó.

Nem hiszem el, hogy van éppeszű ember a Földön, aki ne nézne utána, hogy a dohányzás valóban olyan rossz-e, mint azt hallom apuci, anyuci, tanárnéni, satöbbi emberektől. Ha nem is mennek el ezek a szaros kölykök könytárba, meg orvosi szaklapok és statisztikák után kutatni, egy egyszerű Google keresés után kapsz többszáz jó okot, hogy miért ne dohányozz.

Ha ennyiből nem értik meg, hogy a dohányzás nem menő? Kit érdekel, természetes szelekció. Csak légyszi ne az én adómból fizessék már a kórházi számlátokat, meg ne mellettem dohányozz a buszmegállóban, mert kicsavarom a kezedből és mehetsz sírni anyucinak. Szóval, maradjunk annyiban, hogy a passzív dohányzás nem móka.

Majd röhögve integetek, amikor te harminc évesen beszállsz a liftbe krákogva, levegő után kapkodva, én meg szaladok fel vidáman a lépcsőn hatvan évesen.

Meg amikor majd a kis kukid nem áll fel, mert nem kapnak elég oxigént az izmaid.

Menj, égesd a pénzt és nézd, ahogy hamvad el az életed.

2009. júl. 7. 05:35
 6/50 anonim ***** válasza:
34%

Látom senki nem tud a kérdésére válaszolni!

Anyud dohányzik amúgy vagy apud?Ülj le velük és egyszerűen csak finoman vezesd rá őket!

2009. júl. 7. 07:47
 7/50 anonim ***** válasza:
56%

Ha ennyire menő vagy, miért olyan nehéz elmondani? Mondd édesanyádnak is, hogy 14 évesen nem vagy kicsi, biztos egyet fog érteni veled...

Egyébként a dohányosok undorítóak. 14 évesen jó úton haladsz.. A te életed, úgy teszed tönkre, ahogy akarod.

2009. júl. 7. 07:49
 8/50 anonim ***** válasza:
18%
Ha anyukád, vagy apukád is cigizik, illetve fiatal korában cigizett, akkor ezzel is meggyőzhetnéd, hogy ők is kipróbálták..hát most te is
2009. júl. 7. 07:49
 9/50 anonim ***** válasza:
36%
07:49! Undorító a tudod ki.....a fogaim nem sárgák,rendszeresen fehérítettem,nagyon drága fogkrémet is használok!Rágó mindig van nálam,az ujjam sem sárga..ellenben te elég undorító vagy hogy általánosítod az embereket!!!!!!!!
2009. júl. 7. 07:55
 10/50 anonim ***** válasza:
97%
Ha figyelnek rád akkor már úgy is sejtenek valamit, csak várják, hogy mikor szólsz. Ha meg nincsenek képben, vagy homokbadugják a fejüket akkor padlót fognak. Mivel szeretnéd közölni velük, feltételezem, hogy jó a kapcsolatotok. Akkor hát bátran egy nyugis pillanatban bűnbánóan gyónd meg. Utánna vagy megint titkolózol 18-20 éves korodig, vagy elfogadják. A legjobb az lenne, ha leszoknál, addig amég nem késő. Ha szeretnek ebben is segítenek.
2009. júl. 7. 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!