Hogyan mondjam el anyukámnak hogy cigizek? (ő is cigizik) 17/l
- Szia, anya!
- Szia, kislányom!
- Anya, figyelj, el kell mondanom valamit... Valami fontosat.
- Ajaj, komolynak hangzik! Ki vele, mi az?
- Hát, ne szidj nagyon le, de az a helyzet, hogy...
- ÚRISTEN, csak nem terhes vagy?!
- Mi? Ja, nem, dehogyis! Nem! Csak annyi az egész, hogy én is... szóval én is cigizek.
- Tizenhét évesen?! De kislányom, tudod milyen káros ez? Mérgező füstöt szívsz a tüdődbe! Még a dobozra is rá van írva, hogy egészségtelen, tudsz te olvasni?
- Na de anya, nekem te ne papolj, hiszen te is cigizel!
- Ez igaz, de... Én nem tizenhét évesen kezdtem!
- Hát?
- Tizennyolc voltam. De amúgy is, most rólad van szó! Igazán leszokhatnál! Eh, de neked hiába jártatom a szám... Megyek is, mert úgyis leszarod, amit mondok.
- Na ugye! Akkor nincs probléma?
- Hát, örültem volna, ha nem követed a példámat. De mindegy... Na, most lemegyek a boltba, a fehér Sophie jó lesz, vagy valami erősebbet szívsz?
ez ne ilyen egyszerű...
én anyukámnak amugy is nehezen mondok el olyan dolgokat...
volt olyan amikor ő jött rá valamire és aztán magyarázkodhattam...
régen amikor cigizésről beszéltünk mondta hogy tudjon róla ha kipróbálom meg hogy ne titokba, de nem tudom hogyan mondjam el neki...
Hány éves kora óta szívja?
Amúgymeg, gyújts rá előtte ha szól érte akkor "csak kipróbálom" ha nem szól akkor meg mondod neki hogy 6 éve szívod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!