oda álltam anyukám elé mondta anyukám :mondja mi a baj?
én meg csak hát ö öööööö ööö anyukám mondja hogy mi a baj?
én hülye meg meg kérdeztem mi lesz holnap a kaja:(:(
pedig meg akkartam mondani hogy cigizek de nem sikerült:(
2009. júl. 9. 02:12
32/50 anonim válasza:
Anyukád is cigizik nem szólhat semmit? Már hogy ne szólhatna a gyerek az ő asztalánál eszik és pénz is ő ad neki. Ráadásul még gyerek szóval csak az anyja dirigál neki.
Még jó hogy nem a nyúl viszi a puskát. Hova fajulna a világ ha minden 14 éves azt csinálna amit akar. Te kérdező meg inkább nyalókázz vagy vegyél cigi rágót. Hidd el sokkal jobban jársz.
2009. júl. 9. 13:05
33/50 anonim válasza:
Anyukád látja rajtad, hogy valami nyomja a lelked. Mond el neki gyorsan egy szuszra. Amit tesz, vagy mond, ne hagyd, hogy mástól tudja meg és így érezni fogja, hogy bízol benne. Méha nem is foja helyeselni.
2009. júl. 9. 14:36
34/50 anonim válasza:
szia én is 14 éves vagyok és én is cigiztem elöször anyukámnak nem mondtam el.5 honapig erösen dohányoztam,leszoktam és anyának csak akkor mondtam el.anyukám is dohányzik és nem szólt semmit.nem tudom hogy a te anyukád mijen az enyém eléggé megértö minden téren szerintem a tied is megfogja érteni.de szerintem elöbb utóbb szokjál le.lány vagyok
2009. júl. 9. 18:53
35/50 anonim válasza:
szerintem igy: Anyu dohányzom!!!!
2009. júl. 9. 23:21
36/50 anonim válasza:
rdtgrdttertertr
2009. júl. 9. 23:22
37/50 anonim válasza:
Nem szólhat semmit mert ő mutat példát...ennyi!
2009. júl. 9. 23:22
38/50 anonim válasza:
Egy anyának mindig joga van szólni a gyerekének ha nem tetszik neki ahogy viselkedik. Egyszerűen azért mert az anyja. Nem kell túl ragozni. Egy 14 éves gyereknek még kutya kötelessége hogy szót fogadjon az anyjának. Hol tartana a világ ha minden taknyos a saját feje után menne.Kérdező állj anyukád elé és mondd meg neki hogy cigizel és segítsen leszokni. Mert egyedül nem megy. Biztos megértő lesz.
2009. júl. 10. 11:47
39/50 anonim válasza:
nem értek egyet!Én nem azt mondom hogy nem tilthatja meg!De nem szidhatja meg hisz ő is dohányzik!
2009. júl. 10. 11:49
40/50 anonim válasza:
Nem megszidásról beszéltem hanem komoly elbeszélgetésről.
Tény hogy nem mindig az a jó amit a szülők csinálnak. De pont ezért kell mindig kikérni a véleményüket. Kérdező beszélj anyukáddal őszintén és nyugodtan. Biztos nem fog leordítani hidd el megértő lesz és segíteni fog. De csak akkor tud segíteni ha megbízol benne és őszinte vagy hozzá.
Egy anyának az a dolga hogy segítsen rajtad ha zűrbe vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!