Hogy mondjam meg anyukámnak hogy cigizek? (lent)
Figyelt kérdés
Tudom amig nem veszi észre addig minek elmondani de mi minedent megbeszélünk és annyira rossz érzés hogy ezt titkolom előle. Szóval hogy mondjam el neki?2010. jan. 23. 20:43
1/11 anonim válasza:
Figyelj, attól függ hány éves vagy szerintem
Ha 18 körül vagy akkor sztem nem nagyon fog haragudni
De ha ilyen 12-13 éves vagy akkor elég gáz lehet :S
Nem,nem kel lepontozni
2/11 anonim válasza:
Anya,kipróbáltam a cigit,és a rengeteg káros hatása ellenére,hogy tönkreteszi a tüdőmet,ereimet károsítja,mégis felelősen úgy döntöttem,hogy cigizni fogok.Én döntésem,ne aggódj,van,hogy egy anya temeti el a gyerekét,és nem fordítva.Megérted ugye,anyu?
3/11 A kérdező kommentje:
1. kösz am 15 vagyok
2010. jan. 23. 20:52
4/11 anonim válasza:
bevezeted annyival h mondani akarsz vmit aztán folytatod h nem fogsz neki örülni... és itt mondod h cigizek. és ennyi nekem már bevált.
15F
5/11 A kérdező kommentje:
köszike
2010. jan. 24. 09:52
6/11 anonim válasza:
én leültem anyukám elé és mondtam hogy csináltam valamit ami nem túl jó!erre ő mit?rágyújtottam tegnap egy szál cigire(közben fél éve szívtam már) és ő megkérdezte milyen volt?mondtam nem rossz ma is rágyújtok!erre ő te érzed hogy jó-e ha tiltom annál jobban szívod szóval ahogy érzed!
7/11 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon köszi :)
2010. jan. 25. 07:12
8/11 anonim válasza:
nincs mit!20 éves vagyok még én is fiatal!szerintem így mondd el mint én annak idején!
9/11 anonim válasza:
01-23 20:47-es válaszoló!
KIRÁLY VAGY!!!! :-)
10/11 bumbi02 válasza:
hogy mondd el neki?
Anya, cigizek.
Am 15 évesen minek cigizel? Nem leszel tőle felnőttesebb, se menőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!