Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan mondjam meg anyukámnak...

Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy cigizek?

Figyelt kérdés
ja és van pénzem mert kapok zsepénzt is
2009. júl. 7. 04:34
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
csak még bátorságot is kell vennem:(
2009. júl. 7. 21:03
 22/50 anonim ***** válasza:
47%
A kérdés az volt, hogy hogyan mondja el az anyukájának, erre akad itt olyan, aki olyan kijelnetést tesz, hogy a dohányosok undorítóak. Hát nem tudom mit képzelsz magadról, de ilyesmit nem kellene írnod. Persze gondolom te tökéletes vagy és teljesen jogosan írod más emberekre, hogy undorítóak , csak mert nem úgy élnek, ahogy azt te elvárnád?!? Szerintem lehetnél kicsit toleránsabb is. Ide segítségért jön az ember és nem kioktatásért.
2009. júl. 7. 22:30
 23/50 A kérdező kommentje:
ha valaki meg tud okleteket adni az segitsen kerlek!!!!
2009. júl. 8. 00:15
 24/50 anonim ***** válasza:
szerintem meg igenis meg kell mondani vkinek ha hülyeséget csinál. egyébként nem szeretnél leszokni? mert akkor anyukádék biztos segítenek.
2009. júl. 8. 00:25
 25/50 A kérdező kommentje:

szia csak anyukám tudna segiteni mert el válltak

hát ezen még nem gondolkoztam hogy le szokjak-e

2009. júl. 8. 00:48
 26/50 anonim ***** válasza:

én 4 éve dohányzom anyukám nem tudja.soha nem is kérdezett rá ezért még nem is mondtam el (tehát nem hazudtam)amíg tudom,titkolom,pedig már 20 éves vagyok.

Én nem tudom magamtól, hogyan tudnám elmondani...állj oda elé,és mondd meg hogy SAJNOS belekeveredtél ebbe az egészbe...óóó nemtudom nehéz tanácsot adni

2009. júl. 8. 08:26
 27/50 anonim ***** válasza:
14 évesen még igen is kicsi vagy ott a tojáshéj a fenekeden. Nem mondta neked senki hogy a cigi a nagyoknak való nem a gyerekeknek. Anyukádnak ne mondd el mert azt biztosan nem úszod meg. Jobban jársz ha leszoksz mert ha lebuksz neked annyi. Legalábbis én leütném a 14 éves gyerekemet ha rájönnék hogy cigizik. Neked még a könyv meg a számológép illik a kezedbe.
2009. júl. 8. 14:42
 28/50 A kérdező kommentje:

szia

de éngem bele vittek a cigizésbbe:( és én voltam olyan hülye hogy bele mentem

valaki tudna tanácsot adni hogyan mondjam el anyukámnak kérlek segitsetek

előre is köszönöm

2009. júl. 8. 17:37
 29/50 anonim ***** válasza:
94%

Ha te is belátod, hogy hülye voltál, mikor belementél, akkor csak nem vagy annyira hülye... Vagyis innen már csak egy lépés, és jön ez a mondat: "le akarok szokni". És ha ezt belátod, és le is szoksz, mennyivel jobb lesz azt mondani anyukádnak:

"Anya, rászoktam a cigizésre, de beláttam, hogy hülyeség, és letettem." Lehet, hogy ő is belátná, hogy okosabb nemcigizni, mint cigizni. Lehet, hogy ő is leszokhatna veled.

2009. júl. 8. 18:03
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 voltam amikor rászoktam, 14.5 amikor megmondtam itthon. Csak elhadartam, hogy cigizek. -Anyu, cigizek.

Ennyi se több se kevesebb. Ő meg azt mondta, hogy amég meg nem keresem a rávalót, itthon nem gyújthatok rá. Igaz, pár hónap múlva már dolgoztam is. Amit kerestem hazaadtam, ő meg onnantól minden nap megvette a doboz cigimet. Igaz, füstben nőttem fől szívta mindkét szülőm. Már 10 éve, hogy leszoktam róla. Életem egyik legjobb döntése a leszokás volt. :D

2009. júl. 8. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!