Hogyan mondjam meg anyukámnak hogy cigizek?
szia csak anyukám tudna segiteni mert el válltak
hát ezen még nem gondolkoztam hogy le szokjak-e
én 4 éve dohányzom anyukám nem tudja.soha nem is kérdezett rá ezért még nem is mondtam el (tehát nem hazudtam)amíg tudom,titkolom,pedig már 20 éves vagyok.
Én nem tudom magamtól, hogyan tudnám elmondani...állj oda elé,és mondd meg hogy SAJNOS belekeveredtél ebbe az egészbe...óóó nemtudom nehéz tanácsot adni
szia
de éngem bele vittek a cigizésbbe:( és én voltam olyan hülye hogy bele mentem
valaki tudna tanácsot adni hogyan mondjam el anyukámnak kérlek segitsetek
előre is köszönöm
Ha te is belátod, hogy hülye voltál, mikor belementél, akkor csak nem vagy annyira hülye... Vagyis innen már csak egy lépés, és jön ez a mondat: "le akarok szokni". És ha ezt belátod, és le is szoksz, mennyivel jobb lesz azt mondani anyukádnak:
"Anya, rászoktam a cigizésre, de beláttam, hogy hülyeség, és letettem." Lehet, hogy ő is belátná, hogy okosabb nemcigizni, mint cigizni. Lehet, hogy ő is leszokhatna veled.
Én 12 voltam amikor rászoktam, 14.5 amikor megmondtam itthon. Csak elhadartam, hogy cigizek. -Anyu, cigizek.
Ennyi se több se kevesebb. Ő meg azt mondta, hogy amég meg nem keresem a rávalót, itthon nem gyújthatok rá. Igaz, pár hónap múlva már dolgoztam is. Amit kerestem hazaadtam, ő meg onnantól minden nap megvette a doboz cigimet. Igaz, füstben nőttem fől szívta mindkét szülőm. Már 10 éve, hogy leszoktam róla. Életem egyik legjobb döntése a leszokás volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!