Mikor fogok meghalni?
Szerintem még kicsi vagyok 11 éves, de a legjobb barátom már 13!
Szerinte minden meg van írva, ezt ő honnan tudja?
"Élj egészségesen, ne cigizz, ne igyál szeszes italt, főleg pálinkát..." ... Mert a végén még megszereted...
Szóval vegyél el minden jót az életedből, élj aszkéta módon, és talán lesz egy unalmas, de hosszú életed...
Vagy csináld azt amit nagyapám szomszédja... (de kicsit később)... Az öreg ivott, dohányzott, túlélt két világháborút, a másodikban már ott is volt, egy 56-ot... És 96 évesen adta be a pacskert... tudott élni a kis öreg, de nagyon...
Gratulálok Black Sword kollégának, aki szerint egyedül üdvözítő a pia és a cigi a világban.
Szerintem teljes életet lehet élni, tartalmasan úgy is, ha egészségesen (pl paleo módon) táplálkozol és nem hagyod magad stresszelni. Ez sem garancia, mert baleset is érhet, de törekedj arra, hogy elmondhassad magadról: te mindent megteszel a hosszú élet érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!