Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azok, akik hisznek a reinkarná...

Azok, akik hisznek a reinkarnációba és ilyen egyértelműnek vélik megmagyaráznák nekem, hogy hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Valóban létezik reinkarnáció akkor mi értelme van? és nem prófétákra vagyok kíváncsi. Üdv, J Ügynök Mentalista :)
2013. dec. 21. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9-est írtam 10-es helyett na látod, hogy bezavartál engem? :-D
2013. dec. 23. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 4-es. A lélek te vagy ! Az a tudatod. Egyébként valóban nem hiszek, mert már tudok. Emlékszek néhány előző életemre.

A reinkarnáció értelme, az hogy megismerd a világot, valóságot, Istent, magad és azt hogy milyan a világ. A végső kérdéseket.

Irónikus módon a valódi tudás nem levezethető egyenletekkel, képletekkel, matekkal. Azt meg kell érteni,

A fizikát és matekot is elhiszed a tudósoknak, valójában ezeket sem értjtük

Ha elmagyaráznám neked minek élünk, te csak röhögnél és kb 1 millió év múlva érted meg csak és akkor már nem mosolyogni fogsz, hanem betartani. Nekem mint ősi lélek sok évmillió tartott mire ezt megértettem. Neked is végig kel járni az utat fiam.

2013. dec. 24. 03:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Miféle magyarázatot vársz olyan dologra, amiben hinni kell? Ez is olyan, mint a mennyország, megnyugtatja a hívőket, és kevésbé fájdalmas a halál tudata.
2013. dec. 25. 23:45
 14/15 anonim válasza:
igazából bármilyen tudományos és nem tudományos választ ide írhatnánk, úgyis találsz benne kifogást. :D zseniális vagy! :D komolyan. :D
2013. dec. 27. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Van reinkarnáció, de csak érzések jönnek át, tehát a lélek egy része, vagyis maga a lélek? Oo bocsi nem nagyon értek hozzá, csak velem volt ilyen, alapvetően nem bízok senkibe, viszont egy nap jött vki aki szinte minden szempontból különbözött tőlem, egyet kivéve, de azzal nagyon erős kötődésem volt, megmagyarázhatatlan, utána még megmagyarázhatatlanabb dolgok voltak XD bár örülnék neki ha az emlékeket meg tudnám tartani, hogy legalább azt higgyem, hogy nem haltam meg, mert meghalni nem akarok :( emlékezni akarok..
2014. jan. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!