Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges? Ha igen, hogyan?

Lehetséges? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy egy lánnyal nem vagyok semmiféle rokonságban, de valahogy mégis függünk egymástól? Igazat megvallva csak egyszer találkoztunk.
2013. máj. 4. 22:04
 1/4 anonim válasza:
Kicsit kifejtenéd bővebben? Ez így elég kusza..
2013. máj. 4. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy lány, akivel már egy éve tartom a kapcsolatot. Érdekes módon mindig valahogyan sikerül beszélnünk egymással, ha akarunk, sőt sokszor majdnem ugyan olyan hangulatunk van.
2013. máj. 5. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi. Nekem van egy feleségem, akivel már nagyon sok éve tartom a kapcsolatot. Érdekes módon mindig valahogyan sikerül beszélnünk egymással, ha akarunk, sőt sokszor majdnem ugyan olyan hangulatunk van.
2013. máj. 7. 15:07
 4/4 Griecolitude_ válasza:
Én hiszek a lélekvándorlásban, és úgy gondolom, hogy lehetséges, hogy ezzel a lánnyal előző életedben ismertétek egymást, és már akkor kialakult a kapocs köztetek.
2013. máj. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!