Jött már elő előző életbeli emléked? Ha igen, mitől?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 16:35
1/17 anonim válasza:
De'javu ( nem tudom h írják, szal ne kössetek bele:D)
Nekem az van sokszor, pár emberrel kapcsolatban...
Egyébként visszatérő álmaim voltak régen, ahogy sétálok a sivatagi homokban mezítláb... és az utaztatás során előjött egy ilyen részlet is...
2/17 anonim válasza:
jött de randomban.1x valahogy sikerült előhoznom párat magamtól de nem tudom hogy sikerült az se ara emlékszem elég rendesen lefáradtam utána.
3/17 anonim válasza:
Szolics: Te eleve zakkant vagy, egyszerü elökeresned.
4/17 anonim válasza:
Én mindent vissza tudok vezetni az eddigi életeimre. Minden emléket, álmot, történést, a viselkedésem és személyiségem alakulását. Mindent de mindent. Szóval nálam nem is jött elő, de aki azt mondja, hogy ezért+azért vagyok olyan, mert előző életemben... na az se tudja miről beszél.
5/17 anonim válasza:
múltkor gyík voltam és tojtam egy hatalmas gyíkkulát. azelőtt sajtreszelő, de arról már homályosak az emlékeim....
6/17 anonim válasza:
Álmomban jöttek elő dolgok, anélkül, hogy tudatosan akartam volna (és bizonyosan tudom, hogy az nem álom volt). Engedélyt kaptam rá egy felsőbb hatalomtól, hogy láthassam ezeket, nem csak úgy maguktól jöttek elő. Viszont ezek a jelenlegi életem szempontjából nincs szerepe. Nem is akarok többet tudni. Most nincs dolgom velük, ezzel az élettel van dolgom. Csak annyi a jelentősége a történteknek, hogy nem kérdés számomra a reinkarnáció.
7/17 kocka555000 válasza:
velem már történt sokszor Déyá vu ( igy kell helyesen írni ) néha álmodtam pár dolgot és bevalósutl amikor éreztem akkor rá jöttem hogy tudom mi fog történi
pl. 1-sönek füveztem akkor volt déya vu-m mert tudtam mi lesz elöre és utána minden össze ált a fejembe
8/17 anonim válasza:
^ Te még magyarul se tudsz helyesen írni, szerintem ne okoskodj, hogy mit hogyan kell írni.
9/17 A kérdező kommentje:
Nekem kétségem van afelől, hogy az életben bárkinek bármi dolga is lenne, hisz a legtöbb ember élete semmitmondó, unalmas, kisszerű. Inkább egy homokozónak tűnik, ahol teljesen mindegy, hogy hány tornyot építünk a homokvárnak, vagy épp melyik műanyag formát használjuk. A legtöbben ráadásul utálják is a homokozót, amiben vannak.
2012. máj. 20. 08:55
10/17 anonim válasza:
Nem volt előző élete senkinek, ez egy szamárság. Az álmok teljesen másról szólnak..... El lehet bármit képzelni amiről van némi infónk valahonnan. A deya vu csupán a képzelet játéka, egy memóriatorzulás smmi több:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!