Sehogy mivel nem volt "előző élet". Egyébként a deja vu egy olyan érzés ,hogy mintha már láttam volna valahol, vagy mintha már megtörtént volna. Legtöbbször tényleg történt valami hasonló ebben az életben, de nem az "előző"-ben, mivel olyan sajnos nincs :/
2012. máj. 23. 08:27
12/17 tomy88trance válasza:
Egyébként van dolgunk az életben, mégpedig az,hogy megtaláljuk,hogy mi a célunk, hogy mi az életünk értelme stb. Nem könnyű,de ez a dolgunk kb :)
2012. máj. 23. 08:28
13/17 Mátyás3 válasza:
Nincsenek előző életek basszus, ez az életed van, használd ki.
2012. máj. 24. 15:00
14/17 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen mikor aludtam!!!És mikor egy héttel később megtörtént a deya vu akkor kicsit szédültem és homályos volt minden 1-2 percig aztán ment minden ugyan úgy ahogy eddig!! de én azért szeretném megtudni, hogy mi voltam
előző életemben!!!!!!!!!
2012. máj. 24. 15:55
15/17 Kutyus70 válasza:
Szerintem ez az "előző életbeli élmény" nem más, mit az úgynevezett Dejá Vu (vagy akárhogy is írják... :/ ) De mindeninek, így nekem is már számtalanszor támadt olyan érzésem, hogy egy bizonyos helyen jártam már, holott ebben az életemben biztosan nem jártam, ugyanis olyan város volt, ahol akkor jártam első alkalommal. Vagy csináltam valamit, és úgy éreztem, hogy azt már legalább egyszer csináltam, pedig biztosan nem csináltam mert még lehetőségem sem volt rá előtte. Legalábbis ebben az életemben nem.
És szerintem tudomásul kellene venni: Attól, hogy valaki valamit nem ért, vagy nem hisz benne, attól még az a valami létezhet...
2012. máj. 27. 21:33
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a kérdésemnek semmi köze a dejavuhoz! A kérdés változatlanul az, hogy jött-e már elő előző életbeli emléked. A kettő teljesen más.
2012. máj. 28. 09:50
17/17 tomy88trance válasza:
Azért ez nem teljesen igaz kérdező. Ugyanis a Deja vu egy olyan érzés,mintha láttad volna valahol,találkoztál volna vele,de valóban előfordulhat ,hogy nem emlékszel rá,hogy mikor volt ilyen, valószínűbb hogy ebben az életben,de aki hisz az előző életben annak az is valószínű,hogy az előző életében találkozott már az illetővel vagy fordult vele elő hasonló eset. Amúgy olvastam ezzel kapcsolatban könyvet és egyedül hipnózissal lehet előhozni ilyen emléket,már ha tényleg van/volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!