Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tárjuk fel előző életeinket?...

Mikhal kérdése:

Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?

Figyelt kérdés
Én sem hittem benne , nagyon materialista vagyok , az egó még dolgozik bennem , de már a spirituális tanokat is elfogadom és hiszem hogy vannak előző életek , és karmák is .
2012. ápr. 8. 11:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Témaindítónak szeretnék egy kis olvasnivalót kézbeadni . Nem hittem hogy egyszer én is hasonlóan fogok gondolkodni .

[link]

Szeretném megkérni a kommentelőket hogy ha van merszük leírni amit leírnak ,akkor legyen merszük vállalni a nevüket is . Talán úgy könnyebb a kommunikáció mindenki számára .

Köszönöm .

2012. ápr. 8. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerezz egy animus-t. De ha azt kiabálod az utcán ogy te egy assassin vagy akkor lehet hogy bevisznek és megtudhatod mi voltál előző életedbe. Egyéb lehetőségek:

-nem történik semmi

-elvisznek, de a rendőrök vagy a diliházba

-bármi

2012. ápr. 8. 12:50
 3/15 anonim ***** válasza:

Te meg nézd meg ezt a videót. S.B. magáról beszél (elég őszintén) és ajánl egy szerzőt és annak könyveit. Én elolvastam már egy részét, elég érdekes, és meggyőző. Ha kell, segítek abban, hogy letölthesd e-könyv formájában, írhatsz privátot is.

http://www.youtube.com/watch?v=Vqayp95Zy-I

2012. ápr. 8. 14:16
 4/15 A kérdező kommentje:
ez egy jó szöveg , mindkét fél részéről . igy vitték fel kicsit a műsor nézettségét .
2012. ápr. 8. 15:31
 5/15 default. válasza:

gondolkozz el azon, hogy ki akarta, hogy megszüless, és hogy egy ilyen világban (természet) élhess.

segítek: semmi köze a karmákhoz és a többi neoliberális gyökérséghez.

2012. ápr. 18. 16:39
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem hogy el tudja fogadni válaszként bárki is , Szerintem Te - Bocs ha nem így van - a mai modern kornak megfelelően öltözködsz , heresérves gatya, szakadt külső ,iszonyúan nagy baseboll sapka amit a füled tart meg hogy kiláss alóla .

Nem baj ha így öltözködsz , de ez csak az egoista jellemedet mutatod ki . ha másképpen öltözködsz , és van még 3 hasonló öltözetű a barátaid között , akkor szintén csak az egód dolgozik , vagyis meg akarsz felelni egy csoport viselkedésének az öltözködésének , a stílusának. ez (bocsánat , de ez jut csak eszembe ) a megfelelési kényszer az egyén tudatának az elfojtása ,és a birka effektus - 2 birka van már itt , leszek én is a harmadik , nehogy kitűnjek közülük .

ez az egyéniség tudatának az elfojtására tett első lépések egyike - vagyis az első önálló lépések egyike - a legelső lépéseket már mások megtették helyettünk -( nálam is !!!!! ) a szüleink ,amikor elkezdtek tanítani mi a helyes viselkedési forma . a többit meg majd hozza az iskola , a munkahely , a párválasztás és a többi .

én már kiléptem abból a tudatból hogy csak az egómnak adjak lehetőséget . kíváncsi leszek _ de lehet meg sem érem - hogy erről a fórumról hányan mernek követni azon az úton . a spirituális eszmék megismerése útján .

van pár linkem - olvasnivaló aki valóban érdeklődik .

[link]

ez csak egy , ha van érdeklődés akkor akár privátban is küldhetek .

2012. ápr. 18. 18:06
 7/15 default. válasza:
nem teljesen értem, hogy jön ide az öltözködés meg a megfelelési kényszer, és bár totál mellé lőttél, nem zavar. csak a véleményemet írtam le a kérdésedre.
2012. ápr. 18. 21:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Kedves Mikhal!

Voltam hipnózison két kérdésre kerestem választ, az egyik az előző élet volt. Nem tudom, hogy csak az agyam kreálta vagy tényleg egy előző élet emlékei törtek elő a tudattalanomból, de a hipnózisban folyt a könnyem az átéltek és tapasztaltak hatására...még most sem tudom.

Mikor felébresztettek azt se tudtam mennyi idő telt el, megszűnt a tér és az idő, minden kérdésre tudtam válaszolni hipnózis közben, nem tom mi az igazság.

Arra gondoltam h csak biztos a filmekből szedtem össze amiket láttam vagy ilyesmi, de akkor miért érintett meg ilyen mélyen, úgy éreztem kötődőm azokhoz az emberekhez akiket láttam, főleg az édesanyámhoz.

2012. ápr. 19. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Amúgy, hogy érted, hogy lehet meg sem éred, csak nem beteg vagy???
2012. ápr. 19. 20:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed, nem vagyok beteg. Két éve még havi szinten szedtem kb 18-20 000 Ft összegű gyógyszert , de abbahagytam ,Vizhajtót, Kaldiumot, köszvény ellen , szívgyógyszert ,, magas vérnyomás ellen , izületi fájdalmak ellen stb . Tudom ezek nem annyira életfontosságúak , de bosszantóak .

Nem képzelődés , nem a filmek hatása , valós megélések lehettek amit átéltél . Ezen a hétvégén fejezek be egy tanfolyamot , ahol a Mennyei prófécia könyv által megismert tanokat ismerteti elméleti és gyakorlati úton egy Mester . Itt megtanulunk-és meg is tudjuk valósítani - sok olyan dolgot amiről fogalmunk sem volt , vagy csak eddig sejtettük . Ma még tart az előadás , igaz , már csak sok gyakorlati részben lesz részünk de a megélés a fontos ,és a meditáció ami nélkül nem lehet ezeket a gyakorlatokat elvégezni .

Itt még többet lehet szemezgetni a történetekből , amit a résztvevők írtak . Megjegyzem , NEM ugyanaz a tanfolyam és az a Blogg , amit most is közzéteszek .

[link]

Aki képes elfogadni a változást , ami törvényszerű a világegyetemben is , és az életben is , azoknak jó olvasást , akik nem fogadják el ezt , azokra is szeretettel gondolunk , de ők még nem elég fejlettek hogy megértsék , nem ez az egy életünk van . Ők , remélhetőleg a következő életükben fognak csatlakozni szellemi síkon hozzánk .

2012. ápr. 22. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!