Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?
Témaindítónak szeretnék egy kis olvasnivalót kézbeadni . Nem hittem hogy egyszer én is hasonlóan fogok gondolkodni .
Szeretném megkérni a kommentelőket hogy ha van merszük leírni amit leírnak ,akkor legyen merszük vállalni a nevüket is . Talán úgy könnyebb a kommunikáció mindenki számára .
Köszönöm .
Szerezz egy animus-t. De ha azt kiabálod az utcán ogy te egy assassin vagy akkor lehet hogy bevisznek és megtudhatod mi voltál előző életedbe. Egyéb lehetőségek:
-nem történik semmi
-elvisznek, de a rendőrök vagy a diliházba
-bármi
Te meg nézd meg ezt a videót. S.B. magáról beszél (elég őszintén) és ajánl egy szerzőt és annak könyveit. Én elolvastam már egy részét, elég érdekes, és meggyőző. Ha kell, segítek abban, hogy letölthesd e-könyv formájában, írhatsz privátot is.
gondolkozz el azon, hogy ki akarta, hogy megszüless, és hogy egy ilyen világban (természet) élhess.
segítek: semmi köze a karmákhoz és a többi neoliberális gyökérséghez.
Ezt nem hiszem hogy el tudja fogadni válaszként bárki is , Szerintem Te - Bocs ha nem így van - a mai modern kornak megfelelően öltözködsz , heresérves gatya, szakadt külső ,iszonyúan nagy baseboll sapka amit a füled tart meg hogy kiláss alóla .
Nem baj ha így öltözködsz , de ez csak az egoista jellemedet mutatod ki . ha másképpen öltözködsz , és van még 3 hasonló öltözetű a barátaid között , akkor szintén csak az egód dolgozik , vagyis meg akarsz felelni egy csoport viselkedésének az öltözködésének , a stílusának. ez (bocsánat , de ez jut csak eszembe ) a megfelelési kényszer az egyén tudatának az elfojtása ,és a birka effektus - 2 birka van már itt , leszek én is a harmadik , nehogy kitűnjek közülük .
ez az egyéniség tudatának az elfojtására tett első lépések egyike - vagyis az első önálló lépések egyike - a legelső lépéseket már mások megtették helyettünk -( nálam is !!!!! ) a szüleink ,amikor elkezdtek tanítani mi a helyes viselkedési forma . a többit meg majd hozza az iskola , a munkahely , a párválasztás és a többi .
én már kiléptem abból a tudatból hogy csak az egómnak adjak lehetőséget . kíváncsi leszek _ de lehet meg sem érem - hogy erről a fórumról hányan mernek követni azon az úton . a spirituális eszmék megismerése útján .
van pár linkem - olvasnivaló aki valóban érdeklődik .
ez csak egy , ha van érdeklődés akkor akár privátban is küldhetek .
Kedves Mikhal!
Voltam hipnózison két kérdésre kerestem választ, az egyik az előző élet volt. Nem tudom, hogy csak az agyam kreálta vagy tényleg egy előző élet emlékei törtek elő a tudattalanomból, de a hipnózisban folyt a könnyem az átéltek és tapasztaltak hatására...még most sem tudom.
Mikor felébresztettek azt se tudtam mennyi idő telt el, megszűnt a tér és az idő, minden kérdésre tudtam válaszolni hipnózis közben, nem tom mi az igazság.
Arra gondoltam h csak biztos a filmekből szedtem össze amiket láttam vagy ilyesmi, de akkor miért érintett meg ilyen mélyen, úgy éreztem kötődőm azokhoz az emberekhez akiket láttam, főleg az édesanyámhoz.
Köszönöm kérdésed, nem vagyok beteg. Két éve még havi szinten szedtem kb 18-20 000 Ft összegű gyógyszert , de abbahagytam ,Vizhajtót, Kaldiumot, köszvény ellen , szívgyógyszert ,, magas vérnyomás ellen , izületi fájdalmak ellen stb . Tudom ezek nem annyira életfontosságúak , de bosszantóak .
Nem képzelődés , nem a filmek hatása , valós megélések lehettek amit átéltél . Ezen a hétvégén fejezek be egy tanfolyamot , ahol a Mennyei prófécia könyv által megismert tanokat ismerteti elméleti és gyakorlati úton egy Mester . Itt megtanulunk-és meg is tudjuk valósítani - sok olyan dolgot amiről fogalmunk sem volt , vagy csak eddig sejtettük . Ma még tart az előadás , igaz , már csak sok gyakorlati részben lesz részünk de a megélés a fontos ,és a meditáció ami nélkül nem lehet ezeket a gyakorlatokat elvégezni .
Itt még többet lehet szemezgetni a történetekből , amit a résztvevők írtak . Megjegyzem , NEM ugyanaz a tanfolyam és az a Blogg , amit most is közzéteszek .
Aki képes elfogadni a változást , ami törvényszerű a világegyetemben is , és az életben is , azoknak jó olvasást , akik nem fogadják el ezt , azokra is szeretettel gondolunk , de ők még nem elég fejlettek hogy megértsék , nem ez az egy életünk van . Ők , remélhetőleg a következő életükben fognak csatlakozni szellemi síkon hozzánk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!