Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?
Örülök, h jobban vagy, az oldal érdekesnek tűnik, a regressziós hipnózis rész illik arra amit én is tapasztaltam :) ott is azt írták, h az ember újra átéli az élményeket. Eddig is érdekelt a spriritualitás, de most még jobban felkeltette az érdeklődésem.
Köszönjük a linket sztem mások nevében is elmondhatom.
Kedves 12. Igaz , a meditációt sokat kell gyakorolni amig valaki képes lesz arra hogy regressziós autohipnózisba kerüljön , de vannak ilyen jellegű meditációs zenék-vezetővel .
nem kell az előző életekben elkövetett hibákért több életen keresztül is szenvedned !!
a karmaoldást pedig meg lehet csinálni . az előző linkre katintva oldalt meg lehet találni ezt is : oldások
itt jónéhány oldott személy beszámolója van leírva . Ha bárki aki elolvassa ezeket az írásokat , és ugy dönt hogy neki szüksége lenne egy ilyen karmaoldásra ,- NEM én fogom elvégezni , ehhez nekem még sokat kell tanulnom - írjon a blogban megtalálható imelcímre Vikinek . ha nem találod meg , megadhatom én is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!