Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tárjuk fel előző életeinket?...

Mikhal kérdése:

Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?

Figyelt kérdés
Én sem hittem benne , nagyon materialista vagyok , az egó még dolgozik bennem , de már a spirituális tanokat is elfogadom és hiszem hogy vannak előző életek , és karmák is .
2012. ápr. 8. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Örülök, h jobban vagy, az oldal érdekesnek tűnik, a regressziós hipnózis rész illik arra amit én is tapasztaltam :) ott is azt írták, h az ember újra átéli az élményeket. Eddig is érdekelt a spriritualitás, de most még jobban felkeltette az érdeklődésem.

Köszönjük a linket sztem mások nevében is elmondhatom.

2012. ápr. 22. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Az előző életbeli karmát feloldani, eltörölni nem lehet, bár sokan szeretnék. (Meg kell fizetni a tartozásainkat.) Viszont a regressziós hipnózis járható útnak tűnik ahhoz, hogy megismerjük a karmánk egy-egy szeletét. (Maga a Buddha a legnagyobb természetességgel beszélt arról, hogy egyes emberek képesek meditáció útján egy- vagy több, illetve nagyon sok életre visszaemlékezni. Mivel a meditáció nekünk itt nem annyira megy, a hipnózis sokat segíthet.)
2012. ápr. 22. 21:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12. Igaz , a meditációt sokat kell gyakorolni amig valaki képes lesz arra hogy regressziós autohipnózisba kerüljön , de vannak ilyen jellegű meditációs zenék-vezetővel .

nem kell az előző életekben elkövetett hibákért több életen keresztül is szenvedned !!

a karmaoldást pedig meg lehet csinálni . az előző linkre katintva oldalt meg lehet találni ezt is : oldások

[link]

itt jónéhány oldott személy beszámolója van leírva . Ha bárki aki elolvassa ezeket az írásokat , és ugy dönt hogy neki szüksége lenne egy ilyen karmaoldásra ,- NEM én fogom elvégezni , ehhez nekem még sokat kell tanulnom - írjon a blogban megtalálható imelcímre Vikinek . ha nem találod meg , megadhatom én is .

2012. ápr. 23. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:
.
2014. júl. 21. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A sikersztorik kamuk én is megjártam Székesfehervárat.
2019. aug. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!