Miért tiltotta le a hotmail a fiókomat és hogyan lehet feloldani a tiltást?
Figyelt kérdés
2 MSN címem van, az egyikre nem tudok belépni, azt írta ki mindig az MSN, hogy a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Megpróbáltam belépni a hotmailből és akkor derült ki hogy le van tiltva a fiókom, azt írták hogy erről a címről sok sértő vagy egyéb üzenet érkezett.. az hogy lehetséges mikor több mint egy hónapja be sem léptem oda?? Fiók visszaállítást akartam csinálni, de ekkor bejött egy citromailes mail címem (amit még akkor adtam meg évekkel ezelőtt mikor regisztráltam) amire az igazoló kódot küldenék csak hogy azt a mailt nem használtam, ezért megszűnt..ilyen esetben mit lehet csinálni?2012. ápr. 6. 02:26
1/1 anonim válasza:
Például újra regisztrálod a citromailes fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!