Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az egyéb már a születéskor is...

Az egyéb már a születéskor is fennálló betegségekből milyen előző életbeli eseményekre lehet következtetni?

Figyelt kérdés

Én hiszek a reinkarnációban és a karmában. Hiszem azt is, hogy amikor valaki betegnek születik, az egyik előző életbeli tettének a következménye.

Az alábbi magával hozott betegségek milyen tettekre vezethetők vissza:

- kora születés

- szívbetegség

- lég- és nyelőcső betegség

vagy hasonlók?

(azért ezeket soroltam fel, mert ezek élettani szerepet betöltő szerveket érintenek)

2010. máj. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
nem
2010. máj. 6. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Igazad van, a karma így működik. Viszont nagyon fontos, hogy ne vágyakozz az előző életek fölfedésére. Nem véletlenül van így, hogy ne tudjunk róla. Hátha olyan lelkifurdalásunk lenne, amit nem tudnánk elhordozni. Volt sok háború, rabszolgaság, inkvizíció, hátha ott voltál, ahol megöltek valakit stb.. ne kérdezd, ne találgasd ezeket. Helyette godnolj arra, hogy kik lehetnek a környezetedben olyanok, akikkel már máskor is voltál együtt. És legfőbbképen arra, hogy mi a tanulnivalód a jelenlegi életben. Mindig az a tanulnivaló, hogy hogyan kerüljünk egyre inkább az isteni tökéletesség állapotába. Ez azt jelenti, csak egyetlen érzelem lehet bennünk, a szeretet. Minden mást el kell hagyni. l. irigység, kapzsiság, aggodalmak, stb...
2010. máj. 6. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van egy könyv ami a betegségekről szól, hogy mit miért kapunk el, miért betegszünk meg. Az alapja mindennek a lelki gondok. Viszont nem feltétlenül vezethetők vissza az előző életre szerintem.

Koraszülés: Az idő előtti burokrepedést többnyire idő előtti fájások és préselés előzi meg. A koraszülés kísérlet arra, hogy a gyermeket 'kidobjuk' magunkból. Vagyis itt az anyától függ elsősorban és nem a gyerektől.

Van egy könyv ami ezeket a betegségeket nagyon jól kitaglalja, hogy mi miért van.

ÚT A TELJESSÉGHEZ - A betegség jelentése és jelentősége a címe

Thorwald Dethlefsen

2010. máj. 7. 01:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
UI: Bocsi, hogy kicsit értelmetlenül írtam de már fáradt vagyok.
2010. máj. 7. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!