Az egyéb már a születéskor is fennálló betegségekből milyen előző életbeli eseményekre lehet következtetni?
Én hiszek a reinkarnációban és a karmában. Hiszem azt is, hogy amikor valaki betegnek születik, az egyik előző életbeli tettének a következménye.
Az alábbi magával hozott betegségek milyen tettekre vezethetők vissza:
- kora születés
- szívbetegség
- lég- és nyelőcső betegség
vagy hasonlók?
(azért ezeket soroltam fel, mert ezek élettani szerepet betöltő szerveket érintenek)
Van egy könyv ami a betegségekről szól, hogy mit miért kapunk el, miért betegszünk meg. Az alapja mindennek a lelki gondok. Viszont nem feltétlenül vezethetők vissza az előző életre szerintem.
Koraszülés: Az idő előtti burokrepedést többnyire idő előtti fájások és préselés előzi meg. A koraszülés kísérlet arra, hogy a gyermeket 'kidobjuk' magunkból. Vagyis itt az anyától függ elsősorban és nem a gyerektől.
Van egy könyv ami ezeket a betegségeket nagyon jól kitaglalja, hogy mi miért van.
ÚT A TELJESSÉGHEZ - A betegség jelentése és jelentősége a címe
Thorwald Dethlefsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!