Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy igen erdekes kerdes?

Egy igen erdekes kerdes?

Figyelt kérdés
jonapot kivanok!szeretnem tudni hogy a homoszexualis szemelyek elozo eletukben nok voltak-e vagy sem.
2012. máj. 31. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
nem feltétlen nők, de valószínű hogy nem pozitív dolog miatt lettek betegek. Mint sok pszichés betegségnél, nekik sincs betegségtudatuk, és a társadalom erre jól ráerősít. Egyébként kezelhető, és gyógyítható.
2012. máj. 31. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem is tudom, hogy a kérdés vagy az első válaszoló akaszt ki jobban... Szánalom.
2012. máj. 31. 13:00
 3/12 A kérdező kommentje:
2.valaszado : kutatast vegzek,netan homoszexualis beallitottsagod miatt tartod szanalmasnak a kerdest?
2012. máj. 31. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:

> kutatast vegzek

He?

2012. máj. 31. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak a homoszexuálisok tarthatják ezt hülye kérdésnek?

Amúgy kíváncsi lennék rá, hogyan fogant meg benned ez a kérdés.

2012. máj. 31. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez egy betegség, nem kell bele semmit sem látni. A betegségek nem azért alakulnak ki, mert Isten/Sátán/bevonzós-Univerzumos/reinkarnáció így akarta vagy hozta. Mivel előbbiek közül egyik sem létezik, így alakult egyszerűen.
2012. máj. 31. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Én homoszexuális vagyok (fiú), és úgy gondolom, hogy egyáltalán nem hátrány, sőt ahogy ma elnézem inkább előny. Előző életeinkbe nem hiszem, hogy női fizikai testtel rendelkeztek volna, én is férfi voltam mindig. Az első válaszadó azt írta, hogy a homoszexualitás kezelhető. Igen, mivel az agyban dől el ahogy minden más rendellenség ez is kezelhető, viszont én nem akarnám kezeltetni. Már én is gondolkodtam rajta, hogy hetero legyek, aztán ennél maradtam.

És a mostani életünkbe ez a "betegség" nem előző életeink rossz tetteiből származik. Mi a rossz? ez is relatív. Hitler rossz volt? nem! ő az emberiség javát szolgálta. A homoszexualitás maximum a bolygóállások eredménye lehet, pl. Freddie Mercurynál Oroszlán Aszc.-en álló Plútóval (AIDS-ben halt meg). Ha meg nem a bolygók eredménye pszichés eredetű is lehet, vagy egyszerűen a gének.

2012. máj. 31. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy érdekesebb kérdésem.

Mennyire lehettem gonosz előző életemben, hogy most emberként ennyi idióta közé születtem újra?

2012. máj. 31. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Neked is jónapot.
2012. máj. 31. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:

elozo valaszolonak ment egy zold kez...

meg ilen undorito megnyilvanulasukat homoszexualitas egy melyseges bedegseg dns hiba...

es 1 naprol a masikra kezelheto az, csak tudni kell hogyan.

a homoszekszualis semely mindjart nemvolna az masik napra

2012. máj. 31. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!