Egy igen erdekes kerdes?
Csak a homoszexuálisok tarthatják ezt hülye kérdésnek?
Amúgy kíváncsi lennék rá, hogyan fogant meg benned ez a kérdés.
Én homoszexuális vagyok (fiú), és úgy gondolom, hogy egyáltalán nem hátrány, sőt ahogy ma elnézem inkább előny. Előző életeinkbe nem hiszem, hogy női fizikai testtel rendelkeztek volna, én is férfi voltam mindig. Az első válaszadó azt írta, hogy a homoszexualitás kezelhető. Igen, mivel az agyban dől el ahogy minden más rendellenség ez is kezelhető, viszont én nem akarnám kezeltetni. Már én is gondolkodtam rajta, hogy hetero legyek, aztán ennél maradtam.
És a mostani életünkbe ez a "betegség" nem előző életeink rossz tetteiből származik. Mi a rossz? ez is relatív. Hitler rossz volt? nem! ő az emberiség javát szolgálta. A homoszexualitás maximum a bolygóállások eredménye lehet, pl. Freddie Mercurynál Oroszlán Aszc.-en álló Plútóval (AIDS-ben halt meg). Ha meg nem a bolygók eredménye pszichés eredetű is lehet, vagy egyszerűen a gének.
Nekem van egy érdekesebb kérdésem.
Mennyire lehettem gonosz előző életemben, hogy most emberként ennyi idióta közé születtem újra?
elozo valaszolonak ment egy zold kez...
meg ilen undorito megnyilvanulasukat homoszexualitas egy melyseges bedegseg dns hiba...
es 1 naprol a masikra kezelheto az, csak tudni kell hogyan.
a homoszekszualis semely mindjart nemvolna az masik napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!