Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hővel kapcsolatos érdekes...

Hővel kapcsolatos érdekes kérdés! Mikortól számít ovunak?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy mikortól számít hő alapján a peteérés?

Tegyük fel van egy alaphő és alá esik egy nap 2-3 tizedet,aztán vissza áll alaphőre majd felmegy újabb 2-3 tizedet!

Pl

36,4-es alaphőről esés

36,1-re, majd vissza 3-4 napig

36,4-re majd 5. napon

36,8-ra

Mikor számít ovulációnak?Amikor leesett majd vissza ment pár napig alaphőre?Vagy amikor az alaphőről ugrott 36,8ra?

2012. máj. 24. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor felugrott 36,8-ra.
2012. máj. 24. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen akkor volt hajnalban az ovulációd, amikor a reggeli mérésnél felugrott 36,8-ra!!!!!
2012. máj. 24. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez mindaddig igaz, amíg a hő fenn is marad. Nálam nem is egyszer volt olyan, hogy felment egyik reggel, másnap visszaesett alaphőre.Ezért mérjük egész hónapban.Ha felmegy és fenn is marad, na akkor beszélünk peteérésről.A pillanatnyi adatokat nem vesszük figyelembe.
2012. máj. 24. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyi javítással, hogy ha felmegy és fenn is marad, akkor már nem csak szimplán peteérésről, hanem ovulációról beszélünk.
2012. máj. 24. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
szó szerint így igaz :)
2012. máj. 24. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Valahogy én is így gondoltam!

De akkor az ovulációt a 36,8 előtti naptól számolom igaz?

2012. máj. 24. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a 36,8-as hőnél számolnám, mert aznap hajnalban repedt a tüsződ...
2012. máj. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!