Nem gondoljátok, hogy néhány anyuka kissé "túloz", ha valami mozgás- vagy beszédfejlődéssel kapcsolatos kérdés van? Elég érdekes dolgokat lehet itt olvasni. Tudom, vannak kivételek, na de ennyi? :D
Szia!
Szerintem nem túloznak az emberek, hiszen ez névtelen hely, senki nem ismer senkit, tehát, miért ne mondanám el az igazat. Legalábbis én így vagyok. Szerintem inkább a szomszéd néninek szokás túlozni, aki szerint már régen mindenfélét kellene csinálnia.
Teljesen természetes, hogy minden anyuka azt szeretné, ha az ő babája lenne a legesleges mindenben. És persze, hogy túlzásokba esünk ilyenkor. Első babánál ez még jó is - én egy csomót tanultam nem csak a babáról, hanem magamról is, az életről.
Sokkal jobb, ha kérdeznek, legalább lehetőséget adnak maguknak, hogy jó válaszokat kapjanak. Rosszabb lenne, ha nem tennének fel kérdéseket és hülyeségekkel kínoznák a gyerekeiket.
Hááááááááát, nem'tom. Tény, vannak érdekes dolgok, amik kissé éltérőek az átlagtól.
Én azt mondom, mindenkinek lelke rajta.
Persze, minden szülő büszke a saját csemetéjére és apró mozdulatokat, jeleket képes felnagyítani csupán szeretetből. Vagy úgy is lehet mondani, hogy egy-egy hangból, mozdulatból ő már tovább gondolja..., ez neki természetes, másnak viszont furcsának tűnhet, esetleg túlzásnak.
Én nem gondolom, hogy mindenki túloz.
Nyilván leginkább az ír választ, akinek gyorsabban fejlődik a babája, van mivel dicsekedni. Ez egy kis része azoknak a szülőknek, akik ideírnak, pláne még kisebb része a nagy átlagnak. Nem baj az, én azt mondom hadd dicsekedjen, örüljön.
Vannak akik túlóznak és vannak akik nem,vannak babák akik gyorsan fejlődnek és vannak akik nem...egyik sem rossz!De ha olyan jellegű kérdést tesz fel vki h pl.Másnak mikortól mászott,v már ennyi idősen kúszott,v mikortól ülnek a babásk és még sorolhatnám a milliónyi ilyen kérdést akkor az ember leírja h a saját babája mikor csinálta hisz ez alapján tud csak véleméynt írni!Az más kérdés h a kérdező mondjuk meg van ijedve h nem megfelelően fejlődik a baba és esetleg még jobban kétségbe esik mikor olvassa h más babája már miket csinál x idősen az ővé meg még nem......de mindneki maga vonja le a következtetéseket és ha ez bántó v rosszabbul érzi magát akkor v ne tegyen fel ilyen kérdést v fogadja el h az Ő abbaája nem olyan gyorsan fejlődik,Ő másban lesz gyorsabb ügyesebb hisz MINDEN baba más!
Hozzá teszem Én mindig az igazat írom,nem túlzok mert az senkienk sem jó,de ha a babám gyorsabban fejlődik akkor ez van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!