Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy az előző...

Lehetséges, hogy az előző életemmel/életeimmel kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, félek mindentől, ami nagyon hangos, sokáig nem jártam bulizni sem, mert féltem a zenétől (bár ez mára mérséklődött). A repülőktől iszonyatosan félek, ha itthon vagyok, addig nem megyek ki, amíg akár egynek a hangját is hallom...ha útközben "ér el" egy, akkor pedig legszívesebben a földre feküdnék, mert rögtön az ugrik be róluk, hogy bármikor lelőhetnek. A viharokról pedig ne is beszéljünk...sírógörcs kerülget, amikor tudom, hogy vihar jön...éjszakákat képes vagyok átvirrasztani miatta, nehogy "váratlanul" érjen egy-egy mennydörgés.

Szüleim azt mondták, majd kinövöm, de néha ez már nagyon rossz tud lenni...költözés előtt állok, ha egyedül fogok élni, akkor ebbe belebolondulok.

Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mitől lehet ez...vagy hogy van-e valami hatásos "ellenszer"? Köszönöm.

2013. máj. 6. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg szüleidtől, nem volt-e valami olyan rossz élménye, balesete anyukádnak terhessége alatt, amihez nagy zaj, vagy hangos járművek voltak kapcsolatban.De már születéses után, kisgyermek korodban is érhetett valami rossz élmény, ami a hangoktól való félelmet kiváltotta belőled.Lehet, hogy terhesen sokat tartózkodott hangos környezetben?De lehetett ez akár egészen egyszerű, veszélytelen dolog is, de te gyermekként mégis nagyon megijedhettél.

Egyébként én is nagyon féltem gyermekkoromban a hirtelen, hangos zajoktól és néha bizonyos zenéktől is a frász jött rám, tehát nagyon meg tudlak érteni.

2013. máj. 6. 07:59
 2/3 Antimod ***** válasza:

A hirtelen hangos zajokat én is nagyon utálom, ez valami idegrendszeri probléma lehet.

Az, hogy attól tartasz, hogy lelőnek a repülőkről, már érdekesebb, én pl. attól féltem kiskoromban, hogy bizonyos autókból meglátnak a szobában, és mindig elbújtam a kanapé mögé, ha olyan autót hallottam az úton közeledni, amelynek nem tetszett a hangja. Ez kb. 4-5 éves koromig tartott.

2013. máj. 6. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem volt-(ak) előző élete(-i)d. A reinkarnációt az ember találta ki, hogy ne kelljen szembenéznie a ténnyel, miszerint a halállal megszűnik létezni. Miközben (minő igazságtalanság!) a nap süt tovább, az emberek boldogok, a fiatalok szerelmesek, stb..
2013. máj. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!