Ez lehetséges szerintetek? Újjászületés családon belül?
pszichológusként csak annyit tudok írni, hogy tévképzet, sajnos ha ezt egy ember tovább táplálja, rögeszmés tévképzet is kialakulhat, ami a tudat többféle kóros elváltozását idézheti elő, és a későbbiekben pszichés kezelés is képbe kerülhet.
további szép napot.
Lehetséges.
Első válaszoló hülyeséget beszél.
Tényleg , kedves második válaszíró?
Akkor miért van az, hogy majdnem minden nap van ilyen kezelt beteg aki ezt adja elő?
Légy szíves indokold már meg!
Igaza van az elsőnek. Az ujjászületés csak babona és beképzelés.
Az, hogy gondozod a nagymamádat, minden jóérzésű embernek természetes kell legyen.
11:37
Azért, mert létező jelenség.
Ha nem létezne, kevesen foglalkoznának vele.
én nem azt írtam, hogy nem létező jelenség, egy pszichátriai osztályon,legyél kedves végig sétálni, és meglátod miről is beszéltem.
ott aztán van ufo hívő, meg buddha leszármazottja, démonos, angyalos ember is.
amikor néha itt ezen az oldalon választ írok, kb ugyanezt látom...a válaszírók közt is.
jól írtad, utolsó, nem betegnek hívják őket, hanem mentálisan sérülteknek, vagyis gondozottak...
azért pár fanatikus kiskamasznak, megmutatnék egy ilyen pszcihés kezeltekkel foglalkozó gyógyintézményt, hátra jobb belátásra lehetne őket bírni, bár egyre több a fiatal ilyen intézményekben, főleg különféle ezoterikus tanok tévképzetté társítása miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!