Ez lehetséges szerintetek? Újjászületés családon belül?
Biztos vagyok benne, hogy az általad "mentálisan sérülteknek" nevezett személyeknek nagyjából a fele nem problémás valójában, hanem a valóságot állítja.
Szomorú, hogy ennyire bezárultak lelkileg az emberek az utóbbi századokban, és csak a "ridegnek" nevezett "valóságot" látják.
És az is, hogy az "Ezotéria topicban" még engem pontoz le a sok szkeptikus, "tudós", akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne itt, kivéve, ha megvilágosodtak.
Utolsó?
egy elméleti és érdekes kérdés!
akkor miért van hogy aki így gondolkodik, és később ez a gondolkodás már az életében is megjelenik, azok kerülnek pszichés kezelésre...?
ez egy nyilvános oldal, és topik, és mivel egybevág az érdeklődési körömmel ez , kapcsolódik a munkához is, ezért szoktam itt bogarászni a kérdések és válaszok közt...
és még szép, hogy vannak itt szkeptikusok, (vagyis normális gondolkodású emberek), meg vannak a szinte mindent egyből vakhit alapján elfogadó, logikátlan gondolkodást előtérbe helyező emberek, főleg fiatalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!