Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lehetséges szerintetek?...

Ez lehetséges szerintetek? Újjászületés családon belül?

Figyelt kérdés
A dédim egy kissé mufurc ember volt. Nem szerette, vagy nem mutatta ki soha,a nagymamámat se, aki haláláig ápolta, gondozta. Én nem tudok senkinek nemet mondani akkor is segítek ha nem szívlelem az illetőt. A nagyimnak csak én maradtam. Vigyázok rá, gondozom stb. A nagyapámnak valamiért a kedvnce voltam. A kórházba ahol meghalt én voltam az utolsó latogatója azt mondta mielőtt meghalt, hogy csak engem várt meg. Előkerült egy kép a dédiről a vonásai hasonlóak de amikor megláttam nagyot dobbant a szívem mintha én lettem volna. Lehet hogy zagyva amit írtam, de lehetséges hogy az a küldetésem hogy visszaadjam mindazt a gondoskodást a nagyimnak amit ő adott a dédimnek? Bunkók kíméljenek!!!!
2013. dec. 11. 10:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy szeretem a nagyimat és talán majd egyszer megértem mi miért van/volt. De nem szeretnék betegesen ragaszkodni ehhez, de kíváncsi voltam kinek mi a véleménye erről. Azért köszönöm a válaszokat. Szép napot!
2013. dec. 11. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Biztos vagyok benne, hogy az általad "mentálisan sérülteknek" nevezett személyeknek nagyjából a fele nem problémás valójában, hanem a valóságot állítja.

Szomorú, hogy ennyire bezárultak lelkileg az emberek az utóbbi századokban, és csak a "ridegnek" nevezett "valóságot" látják.

És az is, hogy az "Ezotéria topicban" még engem pontoz le a sok szkeptikus, "tudós", akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne itt, kivéve, ha megvilágosodtak.

2013. dec. 11. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó?

egy elméleti és érdekes kérdés!

akkor miért van hogy aki így gondolkodik, és később ez a gondolkodás már az életében is megjelenik, azok kerülnek pszichés kezelésre...?

2013. dec. 11. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:

ez egy nyilvános oldal, és topik, és mivel egybevág az érdeklődési körömmel ez , kapcsolódik a munkához is, ezért szoktam itt bogarászni a kérdések és válaszok közt...

és még szép, hogy vannak itt szkeptikusok, (vagyis normális gondolkodású emberek), meg vannak a szinte mindent egyből vakhit alapján elfogadó, logikátlan gondolkodást előtérbe helyező emberek, főleg fiatalok...

2013. dec. 11. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
a reinkarnáció azért nem ilyen gyorsan megy... elméletileg pár száz vagy ezer évet eltöltünk a pokolban/purgatóriumban, és csak az után van esélyünk úlra a földre jönni. (aki a mennybe jut, az kikerül ebből a körforgásból)
2013. dec. 15. 15:38
 16/17 anonim válasza:
[link] :)
2014. jan. 1. 22:59
 17/17 Blau Kind válasza:
Én csak most láttam az 1. hozzászólót, aki törölte is magát. Szégyen-gyalázat ilyet még le is írni, ő a legnagyobb, aki tévképzettel él. FIGYU KEDVES KÉRDEZŐ, TUTIRA LEHET MINDEN, AKI MEG MÁST MOND, AZ AZT SEM TUDJA, HOGY MI AZ A BUDDHIZMUS, MI AZ A HINDUIZMUS, STB... HIGGYÉL ABBAN AMIBEN SZERETNÉL.
2021. febr. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!