Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges bizonyíték a...

Openyoureye kérdése:

Lehetséges bizonyíték a reinkarnáció létezésére?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Gondolom mindenki ismeri a mondást: Gyakorlat teszi a mestert. Ebből kiindulva a logika azt diktálja, hogy bármely új ismeret elsajátításához idő és gyakorlás szükségeltetik. Nincs olyan, hogy a tudás egyszerűen az ölünkbe hullik. Ezzel remélem mindenki egyet ért. Ha feltevés valóban igaz, akkor a tehetséges gyermekenek nem lenne létjogosultsága, csak abban az esetben, ha korábban már elsajátították azt, amiben nagyon jók. Pl képtelenségnek tartom azt, hogy akár egy 6 éves gyermek zongora vagy egyéb hangszer virtuóz legyen anélkül, hogy ne gyakorolt volna éveket. Sokan évekig gyakoroltatják gyermekeiket mindenféle zeneiskolában, mégsem lesz belőlük fele olyan ügyes zenész sem. Persze most lehetne mondani, hogy tehetségesek. De akkor szépen visszakanyarodunk oda ahonnan elindultunk, hisz idővel és sok gyakorlással valóban szép eredményeket lehet elérni és akár tehetségessé válni. Szerintem a tehetség egyenlő a sok gyakorlattal rendelkező és jól is használó egyénnel. A jól használót ki is emelném. Tehát végül a konklúzió: Ahhoz, hogy valaki gyerekként is tehetséges lehessen kellett valamiféle előgyakorlat korábbi életből ahhoz, hogy egy, vagy több dologban is tehetségesnek számítson. Máskülönben a mondás hamisnak bizonyul és nem a gyakorlat teszi a mestert hanem a vak szerencse: valakinek megadatott a tehetség és valakinek nem... :(

Persze ez csak az én véleményem, kíváncsi vagyok a tiétekre is, szóval lássuk ti hogyan vélekedtek erről.

Szép napot mindenkinek! :)

2013. okt. 3. 06:13
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
Akkor megbeszéltük! :)
2013. okt. 26. 00:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!