Ha egy embert klónoznának akkor annak lenne lelke? Ha lenne akkor az eredeti lélek másolata lenne vagy egy másik lélek költözne belé?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 14:37
61/61 SuperUrzu7 válasza:
Értem... Így mindjárt világosabb... De ne aggódj, csupán annyira bízok meg a tudományban mint a hasonlóan korrupció sújtotta történelemben. Nem vagyok ateista sem deista. Én az egészséges középutat próbálom megtalálni csupán manapság nehéz...
Ha már úgy is tanultad a szakmát bátorkodom megkérdezni. Csak kíváncsiságból: A pszichológia mit mond a test önfenntartó agyrendszeréről? (Értelem szerűen azon funkciók irányítását ellátó rendszerről beszélek, mely nem mi mint személyiség vagyunk.) Mert azokban a könyvekben melyeket én olvastam mint egy elzárt külön személyiség fajta beszéltek róla. Változott az álláspontjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!