Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért lehetek ilyen "sérült"?

Miért lehetek ilyen "sérült"?

Figyelt kérdés

Tervezett gyerek vagyok, vártak, a szüleim boldog házsságban élnek, nem szoktak veszekedni, mindenki jól bánik velem. Mégis úgy érzem már kiskorom óta, hogy valami rosszat csináltam és nem tiszta a lelkem. De hát ugyan egy kisgyerek mi rosszat tud csinálni? Szerintem semmit. Anyukám mesélte, hogy a háziorvos 3 éves koromban elküldött egy pszichológushoz (szerintem azért mert egyik napról a másikra elkezdtem dadogni) és azt mondták, hogy valami lelki nem tudom mi ért. De nem történt pedig semmi. Néha amikor tükörbe nézek úgy érzem, hogy ez nem én vagyok és mintha be lennék ragadva egy idegen testbe. Néha ki akarok menni, néha meg nincs semmi bajom. A nővérem szerint a lelki világom olyan mint egy fatörzs. Tényleg nem mutatom ki az érzéseimet és olyan visszahúzódó, morcosabb fajta vagyok. Én hiszek ebben az újjászületésben. Egyszer hallottam olyat, hogy a tulajdonságainknak van valami köze az előző életünkhöz. Például aki nagyon ért a zenéhez, könnyen elsajátítja a dolgokat az talán zenész volt előző életében vagy olyasmi. Arra gondoltam hogyha ez igaz, akkor én valami gonosz ember lehettem aki bántott másokat, akár ölt is.

Miért vannak ilyen érzéseim? Mintha nem lettem volna tiszta amikor ide születtem.

2013. jan. 28. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
18%

1-5 -ig terjedő skálán mennyire érzed igaznak a következő állításokat:

"Az ember mint faj eleve természetellenes és korrupt végterméke az evolúciónak."

"Az emberi tudat eleve megbízhatatlan, és ha nincs szigorúan kordában tartva gonosz dolgokra képes."

2013. jan. 28. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad buta gondolatokkal. Inkább keressetek meg egy pszichológust /ingyen is van rá lehetőség/, aki segít megszabadulni ezektől a kényszerképzetektől.
2013. jan. 28. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress meg egy pszichológust. Nem kizárt, hogy valóban bűntudatod van, de nem biztos, hogy valós oka is van ennek. Azt sem tartom valószínűnek, hogy valami előző élet hatása lenne. Fel kell tárni a lehetséges okokat, de ehhez pszichológust keress, ne varázslót.
2013. jan. 28. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is érzek ilyeneket. Például az alvásproblémáimat büntetésnek veszem, mert már 6-7 éves koromtól folyamatosan velem van, hol jobb, hol rosszabb, hol hetekig-hónapokig tart hol meg csak pár napig, h éjjelenként összevissza alszom. El nem tudom képzelni, h mit csinálhatott, mit követhetett el egy kisgyerek ami miatt ilyen büntetést kap.

Alvásprobléma nem jelent kívülállóknak nagy gondot (néha értelmesen néznek, h ez legyen életem legnagyobb problémája stb), de ha már három hónapja nem alszol heti 8 óránál többet akkor elég nagy gond, tanulási és közlekedési nehézségek, balesetek stb. És szerencsés sem vagyok. Pedig nem vagyok pesszimista. Előző életemben nagyon gonosz ember lehettem. Ha ismernék és lenne pénzem elmennék egy hozzá értőhöz, h szedje le rólam ezt a vackot. Ha nem állnak anyagiak az utadba akkor sztem menj el egy olyanhoz aki megmondja, h mi a helyzet. Nagyon sokaknak segítettek már ezek az emberek.

Nemed-korod?

24/N

2013. jan. 28. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is érzek ilyeneket. Pont amit írtál, hogy mi van amikor tükörbe nézel. Hosszú évek óta. talán mindig. vannak olyan emlékeim amikben felülről látom magam, a testemen kívül. Ha szeretnél beszélgetni...

20L

2013. jan. 28. 21:00
 6/6 Giggancs válasza:
Szerintem a pszichológus csak megpróbálja belédmagyarázni majd,hogy hülye vagy,nincs semmi alapja,hülyeségeket gondolsz.Persze nem így pacekba.Simán lehet köze előző élethez,de ha ez így is van,nem véletlenül vagy most egy másikban.Próbálj haladni.Megszeretni magad, ami körülvesz.Jót cselekedni,kedvesnek lenni,és ezért büszke lenni magadra. Mivel ez az állapot nem jó Neked, Tedd hasznossá magad magadnak,és javíts az énképeden. Ebben a formában ez inkább okoskodásnak tűnhet,de Neked kell megtalálnod ehhez az eszközöket személyre szabva.:)
2013. febr. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!