Leszületéskor a lélek, ugye, nem maga választja ki, milyen testbe szülessen?
Ellentmond ennek a sok elégedetlenkedés a külsőt illetően.
Egyáltalán, van élet a halál után?? Mindenki mást mond. Bízom benne, hogy van.
De igen, csakhogy a körülmények és az azokból fakadó lehetőségek sokkal fontosabbak, mint a külső. A lélek célorientáltan gondolkodik, különben "le sem születne".
Az élet elpusztíthatatlan és örök, így van a földi lét előtt is, utána is.
De.
Állítólag a lélek maga választja ki, hogy milyen testbe születik. Én úgy hallottam.
Van, hogy én is úgy szeretem a külsőmet, utána meg nem.
Van ez így. Ez van ezt kell szeretni. nem szabad magunkkal olyan kritikusnak lenni.
Engem spéci nem érdekel, hogy van-e élet a halál után. Végülis nem mindegy, az előzőre sem emlékszünk.
Hát én olyat hallottam még régebben,hogy ha rossz dolgokat tettünk előző életünkben, akkor következő életben nem mi tesszük a rosszat, hanem azt kapjuk vissza.. szenvedni fogunk.
Viszont velünk tettek rosszat, akkor majd jó lesz minden az életünkben.
Nem tudom, hogy igaz-e..
De mikor olyan dolgok történnek velem.. /nem hétköznapira gondokra gondolok/, akkor mindig azt kérdezem magamtól, hogy mi rosszat tehettem előző életemben, hogy így kell bűnhődnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!