Az édes anyám 2007 08 16 2315kor hallt meg a fiam 2012 08 16 3:15 én született meg létezik az hogy édes anyám lelke belekerült a fiamba? Vagy csak én szeretném ezt hinni?
Ezt csak azért álmodtad, mert ezt szeretnéd hallani.
És nem, nem került bele a lelke.
Szia!
Szerintem amikor azt mondta álmodban, hogy Veled lesz ô úgy érthette, hogy amikor szükséged van rá csak hívnod kell. Bárhol bármikor. Az én Mamim 1991-ben ment el 6 éves koromban. Ô volt az egyetlen aki ôszintén szeretett engem. 2012 novemberében sikerült felvennem vele a kapcsolatot. Megfogta a kezem és kérésemre megölelt. Most majd jönni fognak a kommentek, hogy skizó vagyok meg álmodtam vagy hazudok. Nem érdekel mert ezt a csodállatos megyapasztalást soha senki nem veheti el tôlem. A lányom is sokszor mondta, hogy " A Mamid üzeni, hogy szeret téged". Szerintem édesanyád nem a gyermekedben született újjá. De nyilván ez az én véleményem. Próbáld meg anyukáddal felvenni a kapcsolatot.
Egy 2 gyermekes anyuka
1. Ha bármikor bajba vagy nehéz helyzetbe kerülsz, tedd fel a kérdést magadban, hogy édesanyád ebben a helyzetben mit tett volna? Úgy fog megvilágosodni előtted a helyes út, mintha az ő szájából hallanád. Igen, bármikor gondolsz rá, bármikor kéred a segítségét, azt mindig meg fogod kapni.
2. A gyermekek nagyon sok esetben szinte a nagyszülők "kiköpött mása", ahogy mondani szokták. Meglehet, hogy a fiad nemcsak külsőleg fog rá hasonlítani, de gyakran előfordul, hogy belsőleg is, szinte ugyanaz. Ez még nem jelenti azt, hogy édesanyád lelke őbenne él. De a génjeit rajtad keresztül továbbadta a fiadnak ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!