Bannala18 kérdése:
Van vajon vagy létezik élet a halál után? Akinek meghalt a teste akkor annak továbbköltözik egy másik lénybe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 23:28
1/14 anonim válasza:
Akik itt irogatunk a Gyakorin, még mind élünk, úgyhogy ezirányú ismereteink elég korlátozottak.
3/14 anonim válasza:
sokat kell még tanulnod e témában!!
4/14 anonim válasza:
Biztos, hogy van, ellenben kizárt, hogy létezik.
5/14 anonim válasza:
szerinted itt hányan haltunk meg?
6/14 vzdaniel válasza:
Van . Nem költözik tovább egy másik lénybe . :-)
7/14 nes100 válasza:
Én meghaltam , de vissza küldtek, Ez van :)
8/14 anonim válasza:
Én már sajnos voltam a klinikai halál állapotában kb. 2-3 órát,és semmire sem emlékszem.Nem pergett le elöttem az életem nem láttam folyosót a végén fénnyel nem költöztem senki testébe stb. Szerintem annyi és kész.
9/14 Leveltetu válasza:
Igen, van. De a gyengeket sajnos nem fogadjak be. Engem is tobbszor mar visszakuldtek mivel nem feleltem meg a fizikai allapotvizsgalaton.
10/14 Feca23 válasza:
Szerintem, ez hit kérdése! Viszont ahogy a pap is megmondta hittan órán " a mennyország a szívekben lakozik, és tetteinkben élünk tovább " :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!