Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van vajon vagy létezik élet a...

Bannala18 kérdése:

Van vajon vagy létezik élet a halál után? Akinek meghalt a teste akkor annak továbbköltözik egy másik lénybe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 23:28
1 2
 11/14 Nagy Emelet válasza:
59%

Van élet a halál után. Minden embernek van lelke is és nem csak teste. A test meghal ugyan, de a lélek él tovább. Viszont e földi életünkben kell eldöntenünk kit választunk. Vagy befogadjuk Jézust a szívünkbe és akkor a halál után a Mennyországba kerülünk. Ahol sokkal jobb lesz, mint itt a földön, nem lesz gyász, fájdalom, hanem végtelen nagy öröm. Vagy pedig aki elutasítja Jézust, az viszont sajnos a pokolba kerül. Ahol egy örökkévalóságon át szenvedni fog az illető. És onnan már nincs visszaút.

Szóval "Higgyj Jézus Krisztusban és üdvözülsz." "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Ha valaki meghal, akkor vagy a Mennyországba, vagy a Pokolba kerül. De biztos hogy nem kerül valakinek vagy valaminek a testébe.

2013. jan. 28. 20:24
 12/14 anonim válasza:
nem tudom de a halál nem lehet rossz dolog..még senki nem jött vissza panaszkodni :D
2013. febr. 2. 17:18
 13/14 anonim válasza:
Nagy emeletnek szeretnék válaszolni, kedves válaszoló ezt ugye te sem gondoltad komolyan ? Kérlek mutasd meg nekem, hol van a pokol és a mennyország. Ha ez megtörtént akkor folytassuk de addíg minden leírt szó fölösleges. Megpróbálom megértetni veled: biztos ismered azt a mondást, hogy aki hülye annak hiába mondja az ember hogy hülye mivel hülye és nem képes felfogni, hogy ő hülye. Ebből kiindulva, te mint mélyen hívő ember és én mint hitetlen nekiállunk vitatkozni sosem jutunk dűlőre mert valaki hülye kettőnk közül ( nem mondom biztosra hogy te vagy az, de lássuk be reálisabb az én nézőpontom) tehát 100 szónak is 1 a vége, ne hidd el azt a sok baromságot amit 2013 éve kitaláltak, ami 2013 év alatt elég komoly szinten torzult... hülyeség lenne. A tanításokhoz ragaszkodj ne a kitalált fiktív karakterhez. Szeress ne bánts meg senkit és iazából itt ki is fújt a nagy prófécia egyszóval légy jó ember. A többit meg felejtsd el mert azzal a magadfajta egyszerű embereket szédítik már lassan 2014 éve...
2013. febr. 27. 12:32
 14/14 anonim válasza:
1 dolgot mondhatok: Nagy Emeletnek IGAZA VAN AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK KÜLDÖK AJÁNDÉKBA EGY LÓFASZT!!! xD De komolyan, a hitetlen g*cik hülyék... a menny és a pokol egyébként nem kézzelfogható dolog vazze!
2013. márc. 23. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!