Tényleg vannak bizonyítékok a reinkarnáció létezésére?
Hallottam valamit, hogy állítólag vissza lehet menni regressziós hipnózis segítségével az előző életbe.
Meg olyat is, hogy főleg gyerekek képesek voltak vissza emlékezni az előző életükre.
De, persze olvastam is az ateista nagy könyvben erről, hogy ez "ezért... meg ezért..." nem az aminek látszik.
Meg hipnotizőrök kritikáját is olvastam róla.
Viszont máshol meg láttam a videókon olyat, hogy jújj... Talán tényleg nem a halál a vég...
A kérdésem az lenne, hogy ti mit tudtok róla?
Van itt olyan közületek akit hipnotizáltak és vissza emlékezett aztán felkereste ahol eltemették? És tényleg ott volt a sírja.
Ingyenes hipnózis van? (Én ki szeretném próbálni, ha van rá minimális realitás is, de pénzt azért nem adnék érte, nehogy átb@szás legyen.)
Miért Antimod a régi maszlagok" nem ugyan azt tanították mint a mostani, de már modernek átfogalmazottan,- a sóderolók?
Semmi se változott, sajnálom hogy ezt kell írnom, de maga az ember nem fog soha megváltozni.
Hogy is mondta az első miniszterelnökünk? - "mindig voltak vezetők és kiszolgálók" ezt a szlogent tűzték az eddigi kormányok a zászlónkra.
Van egy nagyon kegyetlen dolog a megalkotott élet törvényében hogy;- minden élet azért teremtetett, hogy önmaga feláldozásával, élhessen a másik faj. Sajnos az emberi faj saját faján belül is érvényesítette, és örök érvényűvé is tette!
az ember ahogy életem során megtapasztaltam képtelen megváltozni, mindig lesznek olyan csoportok akik megjátsszák a jóságos szentet és inkább fognak valami képtelenségben hinni, mit sem önmagukat is feláldozva az egyetemes igazságért összetartani és harcolni. Hisz sok ember még a saját anyját is elárulná egy semmi előnyért.
Elmesélek egy példát. Anyám másodszor egy volt Ludovikás tiszthez ment férjhez- közben betört a kommunizmus szele. Anyám húga egy utcával arrébb lakott tőlünk-- de a kommunista éra miatt amikor meglátott bennünket az utcán elnézett és átment a túloldalra gyorsan tovább haladva- még véletlenül se derüljön ki hogy bármi kapcsolat van közöttünk-- mert Ő egyetemi tanárnak készült és az is lett! igaz, hogy amikor megesküdött a férjével azt egy eldugott somogyi romos templomban tartotta meg távol Bp-től.... szóval az intelligenciától független az emberi hűtlenség a körültekintő, az óvatos az inkább gyáva, saját vérét is megtagadó típus és ilyen van dögivel!
"Miért Antimod a régi maszlagok" nem ugyan azt tanították mint a mostani, de már modernek átfogalmazottan,- a sóderolók?"
Nem.
Persze manapság is vannak készen adott, könnyen "hihető" irányzatok, azonban korántsem biztos, hogy igazak. Ahol megszűnik a gondolkodás szabadsága, mindenre készen kapott válaszok vannak, ott kialakulnak a dogmák.
Nem egyes önjelölt emberek kijelentéseinek kell felülni - mindig magadnak kell megkeresni a válaszokat a kérdéseidre, ha ez egyáltalán lehetséges. Az egyes elemek tényezői, amelyek alátámasztják azok létezését a válaszokat maguk nem kínálják. Az a tény, hogy létezik túlvilág, előző és (valószínűleg) következő inkarnáció, telepátia és még egy sor ma még természetfelettinek tartott, de nagyon is velünk élő jelenség, semmit sem magyaráz meg. Ha már igen, az lehet nagyon önkényes - példának okáért állíthatják, hogy azok mennyországba jutnak, akik ebben vagy abban az istenben hisznek, mások a pokolba, állíthatják, hogy csak a nirvána jelent megszabadulást a földi körforgásból, és azt is állíthatják, hogy nemsokára eljő a plejád-flotta az X nevű galaxisból, és megszabadítja az emberiséget.
Érted, mire akarok kilyukadni. "Tanítás" van elég, lehet válogatni a szimpatikusat, ahogyan te is fogalmaztál. Ha lehet, én maradok a tényeknél, azokat folyamatosan értékelve igyekszem kialakítani a magam nézetét. Mindig van olyan tanítás, értelmezés, ami megfog: megvizsgálom, átérzem, mennyire lehet valós. Összevetem a korábban hallottakkal.
Ami univerzális, és főleg halálközeli élmények kapcsán kerül szóba, az a szeretet fontossága, hangsúlyossága. Nem véletlen, hogy minden vallásban jelen van, mint fő elem, bármit is építettek köré az idők során. Ha a szeretet meghonosodna a Földön, teljes valóságában, felülkerekedne az önzésen, a félelmen, minden probléma megoldódna azok közül, amiket felsoroltál. Értem, hogy mennyi csalódás ért az életben. Hidd el, én is naponta szembesülök azzal a munkahelyemen (is), hogy a kapzsiság felülírja az alapvető emberi értékeket. Minél többen valljuk azonban magunkban azt, hogy első és legfontosabb a szeretet, és a pénz, úgy mint a földi lét által nyújtott összes többi illúzió sokkal jelentéktelenebb, úgy alakul át a földi lét maga. Csakis belülről lehet megváltoztatni bármit is. Most még arról szól a világ, legalábbis ezzel harsogják tele, hogy sikert kell elérni, ha lehet mindenben, az ár nem számít. Meg fog ez változni. Hívhatod ezt idealizmusnak, de szerintem továbbra is ez az egyetlen út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!