Reinkarnáció-hívők, ti bősz természetvédők vagytok?
Én reinkarnáció-hívő és bősz természetvédő is vagyok.Bőszen tudok összeveszni állatutáló és szemetelő vadidegen emberekkel is.:D
Már 3 állatot is fogadtam örökbe,akit a gazdája mondjuk kényszer miatt,de kitett volna a fenébe...
Egyébiránt közvetlenül erdő mellett is lakom és rendszeresen ápolom a kertemet és a környezetemet,plusz feljelentek mindenkit,aki ide akar költözni a közelembe.:XD
Na persze ez nem igaz,dehogy jelentek fel én bárkit is.D
Én hiszek a reinkarnációban, de ettől még ugyanúgy esendő ember vagyok, mint bárki más.
Szeretek autózni, stb, következő életemben valószínűleg nem tehetem meg, tehát megélem most.
Amúgy nem biztos, hogy erre a bolygóra térsz vissza, ez csak feltételezés.
Nemigen értem a kérdést, meg az alatta kifejtett gondolatot, de a válaszom részemről igen.
Egyébként abszolút nem biztos, hogy újra leszületünk, ha már ebben az életünkben elérjük a lelki fejlődés egy magas fokát. A reinkarnáció csak választás kérdése. Ha léleknek van feladata, akkor leszület.
Nem csak önös érdekből kell(ene) a természetet védeni. Nem rendelkezhetünk felette, mégha a lehetőségünk és az eszközünk meg is van erre.
Akár újra megszületsz itt, akár nem, kötelességed a legtöbbet megtenni legalább a többiek érdekében (akár a te unokáid, akár másé), hogy ne egy szeméthalomban kelljen eltölteniük itt az éveiket.
Nyilván erre behatároltak a lehetőségeink, de ha legalább tudatosabban vásárolunk, nem dobálunk ki mindent csak azért, mert újat szeretnénk belőle, és még egy sor ehhez hasonló lépést megteszünk, már elindítottunk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!