Nem hiszem, hogy konkrétan ilyen dolgokat magunkkal hozunk. Főleg nem ilyen ráhatással a mostani életre.
Az, hogy meleg ill. transzszexuális vagy, más oka lehet. Inkább kapcsolódik a mostani életedhez. Habár ki tudja.
2013. márc. 22. 18:21
2/11 anonim válasza:
Sánánnő? Édesem, te nem voltál sámánnő.
Te egy transzszexuális nő vagy egy férfi testben.
És nem vagy meleg, mert ha transzszexuális nő vagy, és a pasikat szereted attól még hetero vagy. Olvass utána.
Egy 10 éve nőként élő transzszexuális.
2013. márc. 22. 18:26
3/11 anonim válasza:
Van előző élet, de az nem "érezhető", hogy mi voltál. Regressziós hipnózissal viszont, vissza lehet vezetni az előző életbe.
2013. márc. 22. 18:42
4/11 anonim válasza:
Szerintem lehet. Nagyon is igaz lehet, amit gondolsz magadról. Most már csak az a kérdés, hogy akkor merre tovább.
2013. márc. 22. 20:39
5/11 anonim válasza:
Most vagy sámánnő, csak még nem szedted szét, nem raktad össze magad.
2013. márc. 23. 14:56
6/11 anonim válasza:
A reinkarnáció egy maszlag. Arra jó, hogy elcseszd az életedet abban a tudatban, vagy hitben, hogy majd a következőben jobb lesz. Nem lesz jobb! Nem lesz következő! Most élsz, most kell elérned, amiit akarsz.
2013. márc. 23. 15:23
7/11 anonim válasza:
lehetséges.szerintem van előző élet.
2013. márc. 23. 15:25
8/11 anonim válasza:
Van előző élet mert a lélek a testben őröké él. De olyan nincs hogy te álmodsz egyet aszt begondolod hogy előző életedbe dzsekitchen voltál. Meg miaz hogy kőtőc a fiukhoz? Erre már jó rég rá jőttek hogy erre a legegyszerübb megnevezés hogy: b*z*i
2013. márc. 30. 15:03
9/11 anonim válasza:
Nem létezik előző élet. Az lehet, hogy megérzel dolgokat, de biztos, hogy nem voltál sámánnő és nem is leszel soha.
2013. ápr. 5. 16:13
10/11 anonim válasza:
Ó, hát hogyne. Én meg Hitler, szóval rettegjetek, I kill you! (Ja nem, ez Ahmed, a halott terrorista szövege. A fenébe, ezt buktam.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!