Hol éltem előző életemben?
Figyelt kérdés
álmaiban láttam de nem tudom mi ez hely. lila folyadékok folynak fákból és ilyen zöld száradt moha van a talajon. hol van ez?2012. nov. 19. 16:24
1/14 anonim válasza:
Reptoidániában,te egy reptoid hybrid voltál előző életedben!!!!
2/14 A kérdező kommentje:
komolyan
2012. nov. 19. 16:32
3/14 anonim válasza:
Nah jóó... komolyan...hát nem tudom,hogy milyen hely van a Földön,ahol lila folyadékok folynak a fákból...:/ De ha esetleg valaki tudja,akkor gyorsan mondja meg,mert el akarok én is jutni oda!!!
4/14 anonim válasza:
Vizsgald meg az almaidat! Vissza kell menned az alomba, es egyenkent, kulon megvizsgalni a jeleket, majd megallapitani, hogy mit jelentenek azok szamodra. NEm biztos, hogy elozo elettel kapcsolatos.
5/14 A kérdező kommentje:
de biztos és már hogy tudnék vissza menni
2012. nov. 19. 16:43
6/14 anonim válasza:
álmodban :) ...amúgy nem nagyon tudni jelenleg ilyen földi helyről.
7/14 anonim válasza:
hogy hol éltél nem tudom de tuti volt a közelbe kocsma mert a sok hányástól volt zöld a fa leve a mohát meg kihugyozták
8/14 anonim válasza:
Én egyszer álmaimban láttam egy szennyvíz csatornát, valószínűleg ott éltem előző életemben.
9/14 anonim válasza:
akor te egész előzö életedben sz@rban voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!