Ez lehet az előző életemben, akkor melyik is volnék?
Szóval elhatároztuk, feltárjuk. csak NEM értem, akkor melyik lennék, és mi, ezt láttam :
Kis barna golyók egy zsákban egy lépcsőforduló, ősz hajú karmos valami a zsák mögött és koporássza.
(76 százalékos te ne írj ide ez nem vicc, ne szivass mindig, masztizz inkább, élvezkedj azon.)
most ezt így nem teljesen tudom beazonosítani, kicsit részletesebb körbeírást kérhetnénk?
Én is csatlakozom ahhoz, hogy a 76%-os masztizzon !
:d
nemtudom ezt a 3 dolgot láttam csak. Egy zsák golyó a lépcsőfordulóban, és mögötte nagy körömmel valami vagy valaki aki kapirgálja a golyókat.
:S
Előzőéletológus vagyok, megpróbálom megfejteni.
Kis barna golyók egy zsákban: kecske kaki
lépcsőforduló: lépcsőforduló
ősz hajú karmos valami a zsák mögött és koporássza: egyik másik kérdező, ebből a kérdésből: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
A sorsotok összefügg, ahogy az előző életetek is.
Boszorkány voltál !
Előző életedben elkaptak, és a Szent Inkvizíció annak rendje és módja szerint átvetett a boszorkánypróbán : összekötözte kezeidet és egy zsákba tett kövekkel megrakva majd bedobott egy patakba. Amennyiben fennt maradtál volna a felszínen úgy elégettek volna, de Te kapartál a karmaiddal, a kövek a kavicsok voltak.
XD
Jó válaszok!
De ám boszorkány meg már voltam egyszer a papos életemben, hát azelőtt is az lettem volna?
Ó, hogy mindig ugyanaz vagyok :(
"Aki egyszer boszorkány volt, mindig is az marad"
Tinódi Lantos Sebestyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!