Milyen tárgy lehettem elözö életemben?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy jósnöt, azt mondta, hogy tárgy voltam elözö életemben és nem élölény... Én ezt nem értem.2012. máj. 24. 15:58
1/37 anonim válasza:
Ez csak akkor lehet furcsa,ha most nem tárgy vagy.
3/37 A kérdező kommentje:
De szerintetek mi?
2012. máj. 24. 16:10
5/37 anonim válasza:
Most szakadtam meg a röhögéstől?!?! Hogyan lehettél tárgy kérdező, TE elhitted ezt? Te ember voltál előző életedbe, hisz ember-ember lesz, nem állat, se más. Sőt következő életedbe is ugyanahhoz az emberi népcsoporthoz tartozol (tehát most), mint előző életeidbe, a fajod se változik.
(Ön)hipnózissal visszatudsz menni előző életeidbe.
7/37 anonim válasza:
Remélem, nem fizettél ezért a jósnőnek.
8/37 A kérdező kommentje:
ma 16:12: Na mégis honnan veszel te ilyeneket..? Sokat TV-ztél szerintem. Tuti nem ilyen szabályszerü.
2012. máj. 24. 16:15
9/37 anonim válasza:
Honnan tudjuk nem is ismerünk:) Érdekes..a jósnő azt nem már nem tudta megmondani hogy mi voltál...;) Én hiszek az ezotériában,a horoszkópban,de a jósok kamuk.Mármint a legtöbb.
10/37 anonim válasza:
Népművészeti cserépedény, vagyis egy nagy köcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!