Milyen tárgy lehettem elözö életemben?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy jósnöt, azt mondta, hogy tárgy voltam elözö életemben és nem élölény... Én ezt nem értem.2012. máj. 24. 15:58
22/37 anonim válasza:
Nem mondta, milyen tárgy?:O
Te meg nem kérdezted meg? :O
Egek....
Mindennek lelke van.. a hagyományos reinkarnáció felfogás szerint tárgy is lehettél, az újkeletű szerint nem.
De mivel mindent ugyan az épít fel, ugyan az az erő hat át, simán lehettél kisasztal is.
23/37 homo ludensz válasza:
Az univerzumban vannak létformák kő,növény,állat és ember.Ez ugye mind anyag tehát az anyag univerzális törvényei vonatkoznak rájuk.A fizikai megjelenését és egyben különbözőségét az eltérő rezgésszám (vibráció)határozza meg.Kizártnak tartom hogy lenne átmenet a létformák között. Egy anyagot mondjuk a követ porrá őrölhetem de csak látszólag változik, alapvető tulajdonságát megtartja.
24/37 anonim válasza:
keress fel valakit, akivel elvégeztetsz magadon egy regressziós hipnózist és kiderül, hogy mi vagy ki voltál.
25/37 anonim válasza:
műpénisz lehettél
vagy egy fa jankó
26/37 Pietrosol válasza:
Szia!
Most egy rugós alátét vagy!Előző életedben lapos voltál!
28/37 homo ludensz válasza:
Hemzsegnek az "ötlet dús" hozzászólások úgy látom de kissé alacsony röptűek, nem került túlzott szellemi munkába odavetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!