Mit hoztam át az előző életemböl amire ''figyelnem kell''? Ill mitörtént az elöző életemben valaki megtudná mondani?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 14:12
1/9 anonim válasza:
Na látod, ezért kell minden életedben írni egy levelet a következö életedbeli énednek. Ebben leírod neki, hogy mit szúrtál el az életben, elküldöd egy megadott címre és következö életedben elmész érte :)
3/9 anonim válasza:
Te hülye vagy! Szerinted majd neked elmondja valaki? Akkor kikerülhetőek lennének a balesetek, a halálozások és minden... -.-"
4/9 anonim válasza:
Harmadik, te is pihenj inkább :D:D
5/9 anonim válasza:
Én megmondom neked. Előző életedbe Szar Jánosnak hívtak, egy dinamitgyárban dolgoztál, ahol 52 éves korodban egy kecske felöklelt, így munkaképtelenné váltál. 86 évesen haltál meg, amikor nagyanyád elektromos műfogsora megrázott.
7/9 anonim válasza:
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
8/9 Zsizsik666 válasza:
"Mit hoztam át az előző életemböl amire ''figyelnem kell''?"
Az I.Q. szinted.
"Ill mitörtént az elöző életemben valaki megtudná mondani?"
Meghaltál.
9/9 anonim válasza:
Ti, akik nem hisztek a lèlekvàndorlàsba, mit kerestek akkor ezen az oldalon? Kishitűek vagytok. Nem csak abba kell hinni amit làtsz ès megfogsz. Pl az illatot se làtod ès mègis itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!