Voltam elozo életemben?
Sziasztok!
Nagyon gyakra álmodom az arab világgal,muszlim szokásokkal és azt hogy én is muzulmán ettem ezekben a keleti országokban élek hagyományos ruhákat horok pl:csador,burka nikáb.
Ezek Mindenképpen pozitív álmok mert imádom ezt a kulturát 11 éves korom óta tanulmányozom,és egyszer szeretnék ott élni valamennyi idore.Most 14 éve svagyok és nem tudom ez most azt jelenti muzulmán voltam elozo életemben?Nagyon tetszik ez a vallás már mindnent tudok rola és szeretném felvenni nagykoromban.
Kérlek csak olyanok írjanak akik eloítéletektol mentesek az arab világ,kultura és vallás felé.
Koszonom.
14/L
Elnézést a kérdés a kovetkezo:
Muzulmán voltam elozo életemben?
Én amikor sokat játszottam pc játékokkal, akkor azokról álmodtam, amikor szerelmes voltam, akkor arról a lányról.
Az álmokban sokszor felfedezhetőek azok a dolgok, amikkel sokat foglalkozunk. Erre nem érdemes alapozni.
Kedves Kérdező!
A reinkarnációban való hit, és az iszlám vallás kizárják egymást.
A reinkarnációban csak a buddhisták, és a hindúk hisznek, más vallások követői nem.
Jómagam nem vagyok muszlim, de a reinkarnációban sem hiszek.
Szerintem azért álmodsz az arab világról, mert foglalkoztat a téma.
Üdv: 30/N
És azt meg pláne nem lehet mondani, hogy "már mindent tudok róla" mert egyetlen embernek sem lehet akkora tudása, hogy mindent tudjon egy adott dologról. A legnagyobb professzorok sem mernek ilyen dolgokat kijelenteni! Mert ez nem igaz!!
Sekla, az előttem szóló megmondta, ha nekem nem hittél volna. Ne csinálj butaságokat.
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
A kérdésednek nem látom túl sok értelmét, mert egy reinkarnációban hívő ember sem tudná neked megmondani látatlanba, hogy mi voltál előző életedben, és mi nem voltál az.
Keress fel egy ilyen mestert, aki ért ehhez, és aki ezt meg tudja nézni neked, bár én ha hinnék ilyesmiben, akkor sem látnám értelmét, hogy ezt kiderítsem, mert az a fontos, hogy most élünk, és a mostani feladatainkat kell teljesíteni.
Azt meg nagyon nagy merészség állítani egy vallásról úgy, hogy fel sem vetted azt, hogy mindent tudsz róla, a különböző tudományágak tudósai sem mondanak soha olyat, hogy ők egy tudományágról mindent tudnak.
A vallásoknak több ezer oldalnyi irodalma van, így az iszlámnak is, és az ezzel foglalkozó tudósok sem mondják azt, hogy ők mindent tudnak.
A másik az, hogy a reinkarnáció csak a buddhizmusra, és a hindúizmusra jellemző, a többi vallás elveti azt, és a többi vallás hívői ebben nem hisznek.
Ha te hiszel ebben, akkor nem az iszlám felé kéne keresgélned szerintem.
Az utolsó kommented nagyon rosszindulatú volt: nekem vannak muszlim barátaim, és bátran kijelenthetem, hogy egy muszlim nem így viselkedik: egy muszlim meghallgatja, és megköszöni az emberek tanácsait, főleg a nála idősebbekét, és nem ordítja le az emberek fejét, nem ír/mond rosszindulatú megjegyzéseket.
Ezen gondolkodj el szerintem.
Üdv: Napirai
Ha annyira teszik a muzulmán vallás akkor erről mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!