Voltam elozo életemben?
Sziasztok!
Nagyon gyakra álmodom az arab világgal,muszlim szokásokkal és azt hogy én is muzulmán ettem ezekben a keleti országokban élek hagyományos ruhákat horok pl:csador,burka nikáb.
Ezek Mindenképpen pozitív álmok mert imádom ezt a kulturát 11 éves korom óta tanulmányozom,és egyszer szeretnék ott élni valamennyi idore.Most 14 éve svagyok és nem tudom ez most azt jelenti muzulmán voltam elozo életemben?Nagyon tetszik ez a vallás már mindnent tudok rola és szeretném felvenni nagykoromban.
Kérlek csak olyanok írjanak akik eloítéletektol mentesek az arab világ,kultura és vallás felé.
Koszonom.
14/L
Nem hiszem, de ugye írtad hogy majd fel szeretnéd venni a muzulmán vallást, és az iszlámban nincs olyan hogy előző élet, reinkarnáció.
Szerintem csak azért álmodsz róla sokat, mert sokat is foglalkozol vele, ez így szokott lenni. Pl amikor én valamin sokat gondolkozok, van hogy azzal álmodok.
Nagyon koszonom a rendes hangvételu kommenteket és uzenem napirai-nak hogy egyáltalán nem volt kirohanás az a komment és mérges vagy rosszindulatu gondoltaok sem voltak mogotte.Valamit félreértettél.
És látom sokan fennakadtak azon,hogy azt írtum mindent tudok rola.Javítom magam:Sok mindent tudok rola.Remélem így nmár elfogadhato egyeseknek.
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Ha olyan sokat tudsz az iszlám vallásról, akkor azt is tudnod kellene, hogy ők a reinkarnációban nem hisznek, és amennyiben ehhez a valáshoz szeretnél tartozni, nem szabad foglalkoznod ezzel a gondolattal.
Továbbra is azt gondolom, hogy az a fontos, hogy most hogyan élünk, hogyan építjük fel az életünket, stb.
Üdv: N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!