Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mire való a meditáció? Másik...

Mire való a meditáció? Másik kérdésem hogyha tudni akarom mi voltam előző életemben akkor hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 14:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
IRd be a wikipediaba, mivel ott megtalalod az elso kerdesedre a valaszt, hiszen a meditacionak tobb technikaja is van, eppen ezert ott nezd meg. Mivel meg ennek a szonak a jelenteset sem tudod, igy fejlodnod kell lelkileg, hogy megkapd a masodik kerdesre a valaszt, tehat mindent a maga idejeben, neked meg ez nem erkezett el!
2012. dec. 13. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
42%
Előző életedről NEM tudsz semmit meg, mert nem is volt! Nem kell minden babonában hinni! Igaz, vannak akik jó pénzéért mondanak neked valamit!
2012. dec. 13. 15:11
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
A meditáció az önmegismerés eszköze,elmélkedhetsz vagy esetleg kikapcsolhatod a gondolataidat,relaxáció,ellazulsz stb.Azt,hogy mi voltál előző életedben regressziós hipnózissal vagy önhipnózissal derítheted ki.
2012. dec. 13. 15:23
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
Kérdezd meg magad, ő tudja a választ mindenre :D
2012. dec. 13. 15:34
 5/17 anonim ***** válasza:
59%

#2:

Ezt te meg honnan tudod? Voltál már halott? Sokkal logikusabb, hogy létező dolog a reinkarnáció, mint az ellenkezője...

A meditáció arra való, hogy megnyugtasd, elcsendesítsd a lelkedet és ebben hatalmas óceánban ringatózz, amit úgy hívnak hogy csend.

Előző életet kétlem hogy csak úgy elő lehetne hívni. Nem véletlenül van rejtve előled és mindenki más előtt is. Csak ha szükséged van az ott tanultakra ebben az inkarnációban, akkor derül ki, hogy mi történt akkor.

2012. dec. 14. 02:43
 6/17 anonim válasza:
69%

Elore is elnezest, de ekezetek nelkul irom a valaszom. Az elso kerdesben, ugy latom, hogy az elottem szolok mar adtak valaszt, de a kerdes tobbi reszet en mas szemszogbol latom. Egyreszt szerintem nem szabad kijelenteni, hogy mi az igaz, mindenkinek maga kell eldontenie, hogy miben hisz. Mert valoban kevesen emlekezhetnek arra, hogy mi van a halal utan. Szamomra a reinkarnacio sokkal esszerubb valasz (meg ha egyesek a a latottak szerint csak babonanak nezik). Egyebkent mennyivel elkepzelhetobb, hogy majd a mennyorszagba megyunk?!?!

Letezik egy tibeti gyogyito technika, aminek van egy utaztato resze, es kepesek visszautaztatni hipnozis nelkul elozo eletekbe. Ok mindezt penz nelkul is vallaljak. A kornyezetemben szamos ember kiprobalta mar, es hasznos tapasztalatokkal, es elmenyekkel gazdagodott. Javaslom nezz utana.

Egy jo konyv, amiben sokmindere valaszt tallahatsz: Riponcse - Konyv eletrol es halalrol

2012. dec. 14. 09:05
 7/17 athrael válasza:
70%

Ha előző életekre vagy kíváncsi, keress egy **-s kezelőt, időpont egyeztetés után szívesen segítenek neked, még pénzt sem kell adnod neki, ha nem vagy elégedett, (elviekben) nem erről szól a dolog ugyanis. :) Vagy kereshetsz egy mestert, aki a Regressziós hipnózisban jártas. Esetleg letöltheted valamelyik mestertől (én Osho-ét próbáltam) a hipnózis hanganyagát (Osho - past life hypnosis), bár én ezt nem ajánlanám, vezetés és védelem nélkül eléggé durva élményeid lehetnek... A regressziós hipnózis nagyon jó, bár ott szintén nagyon intenzíven éled át az egészet, és a **-s utaztatást javaslom, biztonságos, tudatodnál vagy közben, és gyakorlatilag vezetnek, neked csak mesélned kell. :)

Nem az számít, hogy mi voltál, hanem hogy mit tettél. És egy ilyen utazásban fel is ismered a jelenlegi ismerőseidet, rokonaidat, esetleg a párodat (tuti a dolog :) ), amint akkor nem éppen szeretetteljes dolgokat tesztek egymással, (és így alakítod a jelenlegi életedet boldogtalanná negatív karmával) vagy pont az ellenkezőjét, jó döntést hoztál, a szeretet útját járva ( , ezzel könnyítve meg saját következő életeidet, pozitív karmát létrehozva).

Ami fontos, hogy nem azért utazol, hogy megtudd, mi voltál, hanem hogy felismerd azokat a hibákat amiket elkövettél, és össze tudd kapcsolni a jelen életi problémáiddal, így találva megoldást és elfogadást azok iránt. Csak az ítéli el, vagy nem hisz a reinkarnációban, aki fél tőle. Mert a félelem tagadást hoz. És csak attól fél az elménk, amit nem ismer, amit nem tud uralni. Szóval mindenkinek ajánlom, nem mit tudom én milyen "speciális lelki fejlettségi szint" kell hozzá, épp ellenkezőleg! nagyot fejlődhetsz vele! Ha azt mondod ok, belevágsz, és szembenézel a problémáiddal. Időben sem kell sokat rászánnod, nekem még egyik utaztatásom sem tartott tovább 3 és fél óránál. :)

A meditációról napokig lehetne beszélni, gyakorlatilag szinte akkor is meditálunk, amikor nem vesszük észre. hiszen a meditáció elmélkedést, gondolkodást jelent. nagy különbség van viszont szerintem a "meditálok" és a "meditálás zajlik bennem" fogalmak között, ha érted mire gondolok... ;) Meditálni annyit tesz, időzni abban ami van. Bármi van, az jó. Ez a legnagyobb tanítása, amit mélyen legbelül tudunk is, az elménket pedig hosszas gyakorlás útján erre meg is lehet tanítani.

Rengeteg meditáció van, szerintem a leggyakoribb az ún. "transzcendentális meditáció", amely arról szól, hogy a gondolataidat nem nyomod el, hanem egyszerűen "kifuttadod" őket, és mindig visszatérsz az alap állapotodban, békében, nyugalomban időzve. Egy óra meditáció ha megtanultad a dolgot, pihentetőbb mint két óra alvás. :) Szintén mindenkinek ajánlom figyelmébe!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. dec. 15. 08:59
 8/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem volt előző élete senkinek. Ettől még jó élmény lehet a meditáció és a regressziós hipnózis bárkinek.
2012. dec. 15. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Menj pszichiáterhez. Ő még azt is megmondja mi leszel a következő életedben. GRT
2012. dec. 16. 09:10
 10/17 anonim válasza:
88%

Én nagyon szerettem Déri János "Nulladik tipusú találkozások" című műsorát. Fölkeltette az érdeklődésemet a regressziós hipnózis iránt. Kutató orvosok írtak a tapasztalataikról könyveket. Amit e hypnózis alatt elmondott az alany, annak tudatosan utána jártak és igaz volt?

Ezt a hypnózist gyógyításra is használják. Szintén Déri János műsorában volt egy orvos, aki elmondta, hogy egy nő fejfájásának nem telálták az okát. Visszavitte az időben addig, mikor olyan esemény történt előző életében, hogy kővel fejbevágták. Ez hatott ki jelen életére. Csak hozzáértő ember segítségével szabad a regressziós hypnózist alkalmazni mert ha rossz dolog történt veled előző életedben, ő azonnal vissza tud hozni a mába, úgy hogy nem emlékszel semmire.Vannak olyan gyerekek akik 3-4 éves korukig emlékeznek előző életükre.

2012. dec. 16. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!