Tényleg vannak bizonyítékok a reinkarnáció létezésére?
Hallottam valamit, hogy állítólag vissza lehet menni regressziós hipnózis segítségével az előző életbe.
Meg olyat is, hogy főleg gyerekek képesek voltak vissza emlékezni az előző életükre.
De, persze olvastam is az ateista nagy könyvben erről, hogy ez "ezért... meg ezért..." nem az aminek látszik.
Meg hipnotizőrök kritikáját is olvastam róla.
Viszont máshol meg láttam a videókon olyat, hogy jújj... Talán tényleg nem a halál a vég...
A kérdésem az lenne, hogy ti mit tudtok róla?
Van itt olyan közületek akit hipnotizáltak és vissza emlékezett aztán felkereste ahol eltemették? És tényleg ott volt a sírja.
Ingyenes hipnózis van? (Én ki szeretném próbálni, ha van rá minimális realitás is, de pénzt azért nem adnék érte, nehogy átb@szás legyen.)
Először is nem igaz az újra-leszületés ez hindu tévhit.
előfordulhat valóban hogy regressziós hipnózissal túl mélyre mennek a múltba, de ha ilyen esetben valamiféle jelen időben meg nem történt esemény emléke bukkanna fel, az nem az előző életet jelenti, hanem egy nagyon erős ősnek a DNS ben hagyott emléke, amit ismételten átörökíteni lehetséges az utódokban.
Ez olyasmi, mint a tériszony minden ok-nélkül-- az is egy olyan félelem amit valaki régen átélt, lezuhant és valamilyen formában nyomorékká vált annak fájdalmainak emléke mint félelem a magasságtól mint feszültség ott maradhat a DNS kódokon.
"hanem egy nagyon erős ősnek a DNS ben hagyott emléke, amit ismételten átörökíteni lehetséges az utódokban"
Ez így nem butaság, de egy baj van: azok az esetek, amikor hipnózisban olyan emlékeket ásnak elő, amelyekben nem szerepelhettek felmenők - más rassz, más kontinens.
Ez esetben hogyan örökölhették az emléket DNS-szinten?
Miért Antimod Te talán ismered az őseidet heted-iziglen?
sokszor még akit ismernek az se az igazi őse, mert közben valaki bedolgozott" Csak ha azt nézzük mennyi háború volt és mennyi nőt erőszakoltak meg közben, teljesen idegen egy másik földrészről való katona. Vagy azt gondolod beírták a születési anyakönyvekbe hogy bocsi ez a gyerek nem magyartól, nem a törvényes férjemtől hanem egy mit tudom én, milyen katonától van, mert "legyőzött"
Itt van pl a nimfománia ami nagyon korán kimutatkozik még kicsi leánykorban anélkül hogy tudná mit is tesz...
S miért? mert elképzelhető hogy 3-4 generációval előbbi 1800 évek előtt élt nők több generáción keresztül prostitúcióból éltek. Ha ehhez hozzá jön esetleg az apa egyik ősének prosti múltja, akkor a gének olyan erősek, hogy előjön ez a genetikai örökség.
Még valami! kérdező!-- ma olyan divatossá vált szó a hipnózis-- holott nem veszélytelen se a személyiségre se pedig az elmére. Ezért vagy verd ki a fejedből ezt a buta kíváncsiságot, és örülj annak hogy nem szorulsz arra, elmeszakorvoshoz kelljen menned, vagy ha még is, akkor csak ORVOSSAL szabad végeztetni! Ha elvállalja ezt a butaságot
Olyan hogy hipnotizőr simán dr. nélkül, nem több mint pénzszerzés!- sarlatán a köbön!! Vigyázz az ilyenekkel!
"Miért Antimod Te talán ismered az őseidet heted-iziglen?"
Nem az én ősömről van szó. De azért az erősen valószínűsíthető, hogy valakinek nem volt pl. új-guineai felmenője Magyarországon az 1900-as évek elejéről. Ha vesszük, hogy hány és hány regressziós hipnózisban "törnek elő" idegen kontinens emlékei, akkor azt kellene feltételeznünk, hogy keresztbe-kasul utaztak az emberek a bolygón, és persze közben állandóan szexeltek. Ez nyilvánvalóan nem így volt, és megkockáztatom, ilyen méretekben még ma sincs így.
Tudod Antimod a gyermekkorba vissza menni az már regressziós, és nagyon kell érteni hozzá azért is mert a gyermeki tudatban nem csak a valóságában megélt emlékek maradnak meg hanem a filmek, a saját kis hallucinációi, mert egy kisgyerek egy parányi bevetődő fényből képes angyalokat látni, mert előzőleg hallott róla vagy látott egy olyan képes valahol-- az éretlen agy működés pedig cselekszik, alkot, kiegészíti és megformálja az a fénysugarat vagy árnyékot. Nem véletlen az hogy minden filmhez oda kell írni mennyi idős kortól ajánlott csak. Az egyik a még értetlen, még fejlődésben levő kicsi agynak veszélyes, a nagyobb számjelölésűek a pedig a személyiség alakulására.
A kis gyerekek hihetetlenül gyorsan gondolkodnak és mindent észre vesznek és meghallanak. De mivel az agy érésben van kialakulóban, igy mindent képes összerakni, mindenbe képes többet látni, ezért kell nagyon jónak lennie egy pszichiáternek aki a hipnózist végzi. S tudod nem létezik olyan pszihólógus
Aki egyetlen szót is elhinne abból, hogy előző élet, épp az előbb (csak elugrott)leírt okok miatt. Sőt nagyon odafigyelve a tünetekre, kell különválasztani a gyereknél a saját gyártmányú emlékekre és az elképzelhetően megtörténtekre ahhoz hogy gyógyítani legyen képes vagy megállapítani ha a gyermeket valami atrocitás, erőszak érte.
A gyermek képes olyan dolgokat eseményeket magáénak hinni, amit csak látott.
elmesélek egy példát a kisebbik unokám nagyon megszenvedte pszichésen hogy itt felejtették nálunk. Akkor még csak 3 éves volt, szóval arra gondoltam hogy talán ha megtanítom imádkozni akkor nem fog képzelődni és félni-- előkotortam a memóriám eldugott sarkából egy esti imát és megtanultuk--- másnap azt mondta ő pedig nem akar imádkozni, mert "itt leskelődött valaki egész éjszaka a szobámba" Azóta se hoztam fel mert attól még rosszabb lett, elég volt egy pici árnyék már bogarakat látott, ha jött az ünnep akkor mindent amit látott a tv ben amit hallott az oviban, azok megelevenedtek a szobájában ha egyedül volt. aztán ez ahogy nőtt úgy oszlott el és tért át más kicsit nagyobbakra jellemzőre-- hipochondriára
De tudod a memóriájában ott maradt az is ami nem is volt, ,csak az agy formázta meg és vetítette ki mint látottat, vagy is egy mélyre menő hipnózisnál előjönne és elmesélné hogy lesett Rá ez és ez és mit tudni mit hallucinált még vagy még nappal is amikor motyogott a szobájában.
"nagyon kell érteni hozzá azért is mert a gyermeki tudatban nem csak a valóságában megélt emlékek maradnak meg hanem a filmek, a saját kis hallucinációi"
Nem gyermeki emlékekről van szó. Hogyan emlékezhetne arra egy 5-6 éves gyermek, hogy pl. anyagi viták miatt dulakodott a testvérével, vagy X-Y-hoz férjhez ment, de az rendszeresen megerőszakolta, stb. Nem ismerik ezeket a viszonylatokat ennyi idős korban, pláne társítva a bonyolult érzelmekkel. Mégis ott van bennük, mintha velük történt volna.
A másik, ami szintén érdekes, amikor utánajárnak ezeknek az emlékeknek, és a felkutatott egykori családtagok megerősítik ezeket a beszámolókat. Sokszor olyan emberek emlékei ezek, akiket pl. huszonéves korukban lapáttal fejbevertek, így haltak meg, gyerekük pedig nem volt.
Persze nyilván az összes ilyen beszámoló hazugság, Stevensonnak is túl sok ideje volt, és egyetlen célja, hogy lejárassa magát. (Irónia)
Tudod Antimod, én fenntartással fogadok minden efféle híresztelést, ez afféle újságíráshoz hasonló trükközés a figyelem felkeltés középpontjába akarnak egyesek kerülni.
Mint most az agysebész is, csak gondolj bele mennyi pénzt hoz számára a kidoboltatott" könyve-- szép kis jövedelem szerzési alkalom a lábadozásának idejére, ha egyáltalán lehet valaha még agysebész.
Én képtelen lennék ilyesmire. Régen elkezdtem leírni mind azt amit átéltem miután eltelt három nap hogy visszatértem a föld szívétől. aztán valamitől annyira megijedtem, hogy felugrottam az épp írott oldalak a földre potyogtak, majd később visszamentem összeszedtem és eltéptem ez történt még 91 tavaszán velem.
Sok év eltelt és megint elkezdtem írni, és durva nagyolt piszkozatként kész lett tulajdonképpen a könyv. Akkor kaptam egy infarktust és amíg én kórházba voltam a férjem meglepetést akart szerezni nekem és kiadatta a könyvet. Jó sok pénzzel megvágták, de nem számított az, hogy nem volt kidolgozva egy volt a lényeg hogy a kiadó markába pénz kerüljön.
Aztán kijöttem a körházból kezembe vettem egy példányt majd az összeset becsomagoltattam és hazahoztam. azóta is ott porosodik valahol a garázsba. De nem teszek közzé olyasmit ami befejezetlen amiben egyes emlékezések hiányosak, mert egyszerre nem jut az embernek eszébe minden, és ráadásul még volt bennem valami szorongás is a vallások reagálása miatt, tehát kicsit nekik is akartam eleget tenni- szóval egy káosz volt a tartalma de semmiesetre se az ami nekem megfelelt volna letisztázva.
Ha pedig valami nem őszinte teljesen akkor azt nem teszem közzé még a pénz kedvéért se!
az embernek nem szabad ide oda igazodni hanem az a helyes ha csak önmaga marad.
Beteszek ide nektek egy fordítást és gondolkodjatok el rajta.
Thoth által lefordított, vésett gondolatokhoz. Az a személy, aki véste ezeket a gondolatokat, nem csak intelligens ember volt, de igen nagy transzcendens képességű is, a kor szellemi tudásához képest, hogy ilyen csodálatosan megérezni volt képes gondolatilag és megfogalmazni az élet és a bolygónk kapcsolatát.
Az a megdöbbentő, hogy ez eddig egyetlen régről fent maradt írásban sem olvastam azt, hogy valaki nem csupán elhagyni volt képes lelkével a testét, de valószínűleg megjárta a bolygónk belsejét is. Másképp nem írta volna azt, hogy a Földünk élő, mint a testünk, és a bolygónk szíve, a közepén van. Ha nem is a szíve, de egyik isteni energiája a fehér Fény.
Íme, egy részlet a szövegből;
XIII. Smaragdtábla
Élet és Halál kulcsai
"Mélyen a föld közepén van a virág
a Szellem forrása, mely megköt minden alakzatot.
Mert tudd, hogy a föld testben él
mint ahogy te is saját alakodban lakozol.
Az élet virága olyan mint Szellemed helye
és a földön keresztül áramlik éppúgy mint a tied saját alakodban;
A földnek és gyermekeinek saját életéből
ad, megújítva a szellemet testről testre.
A Szellem testedet alakítja,
formálja és körvonalazza.
Tudd meg, hogy alakod kettős,
a kettő között egyensúly áll fenn, míg alakod állandó.
Tudd, hogy mikor a halál hozzád közel, egyensúlyod megbomlott.
Csak azért jön a kaszás,
mert az egyik pólus elveszett.
Tudd, hogy az Amenti éltet adó titka
a pólusok egyensúlyba hozásában áll.
Minden létezőnek alak és élet adatott.
Mert pólusaiban a Szellem él.
Nem látod, hogy a föld szíve a kiegyensúlyozója
mindennek mi rajta létezett és létezik?
Szellemed forrása a Föld szívéből jön,
mert alakodban egy vagy vele.
Ha megtanultad magad egyensúlyban tartani,
a föld egyensúlyával leszel egy.
Létezel majd míg a föld létezik, alakot csak vele együtt váltasz:
a halál karma nem jön érted csak mikor a földért.
Alakod addig érintetlen marad,
míg minden forma elmúlik."
**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!