Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Megkeseredett emberek! Mitől...

Megkeseredett emberek! Mitől rossz az élet? Mitől vagy miért érzitek azt h nem jó valami ebben az életben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 21:03
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Nincs munkád,párkapcsolatod,alkoholisták a szüleid,megkötözöttnek,tehetetlennek érzed magad.Senki nincs akinek őszintén feltárhatod ami benned van.
2018. júl. 29. 11:31
 32/33 Vikuci79 válasza:

Sziasztok!

Elolvastam pár választ!

12-es jól beszél szerintem is.

A

Ha valakinek nehéz dolgok terhelik az életét, egymás utánban, nem egyszerű pozitívnak maradni.

És ehyben köszönet is, mert ráébresztett, amit néha elfelejtek, hogy bizony bármilyen is a helyzet, változni fog. És minden esély megvan a pozitív változásra.

Attól függ mit teszünk a mérleg egyik és másik kosarába.

Egyikben pl. ott van egy gyász. De ha telirakjuk olyasmivel a másik felét, hogy tiszta víz folyik a csapból, lélegezhetem, egészséges vagyok, élnek körülöttem emberek, hallok, látok, futhatok és úszhatok, néha van szivárvány, nyáron fagyizhatunk, pancsolhatunk, télen teázhatunk, forró csokizhatunk.

Van a szekrényben egy blúzom, amit évekkel ezelőtt olyan örömmel vettem meg.

Tehát sok kis apró dolgot halmozok bele, előbb után talán megmozdul a mérleg nyelve!

Sok örömöt Mindenkinek!

2019. jún. 17. 16:14
 33/33 anonim válasza:
A feminizmus annyira szürreális, abszurd és beteges világot eredményezett amiben a pénz ad valami kompenzációt, örömöt. Megerősödött a fogyasztói társadalom, de a feminista ideológia elgyengítette a szeretetet, lerombolta a családok nagy részét, teljesen eltorzította a férfi-nő kapcsolatokat, férfi barátságokat és megszüntette a valódi tiszta nőiességet. Ráadásul még a csapból is az folyik, hogy hová tűntek az igazi férfiak. Pedig erről pont a férfiak nem tehetnek. Illetve azok igen akik az ideológiát pénzelik, mert profitálnak belőle. Péniszméret, magasság.. alapján skatulyáznak minket, mint valami állatot (alfa, incel.. stb.). Teljesen természetes reakció az elkeseredés és aztán a megkeseredés. Az önmagukat piedesztálra emelő és erősnek halucináló "nőkre" is ez vár majd. Ami nekünk rossz az nekik is az lesz.
2022. dec. 1. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!