én pánik beteg vagyok sok év óta, leírnátok nekem mi is az agykontroll igazi lényege? Mert talán segítene nekem az élet rossz oldalát jobban vagy talán okosabban kezelnem.
Elmondod mivel jár a betegséged... nekem most ért véget egy kapcsolatom, és eléggé átvertek de csúnyán, pedig már vele terveztem a jövőm, és mindent feladtam, azóta, heves nem szűnő szívverésem, halálfélelmem, nyugtalanság, alváshiány jellemez...elég durva...ez is pánikbetegség??...
Jah és bocs az offért....
kizárod magadból a negatív dolgokat,átprogramozod magadat hogy elhidd hogy csak jó dolgok történnek vele,abba tudod hagyni a rossz szokásokat,rendben vagy stb és ha az agyad elhiszi a pozitív dolgokat megvalósul,jobban leszel(csak magaddal szemben működik,másika akarata stb más kategória)
erről rengeteg videó van a neten,szerintem keress rá,ártani nem árthat
Hát persze, egy kis gyógyszer és minden rendben. Mi sem egyszerűbb.
Az agykontroll biztos jó dolog..
De a testi, lelki egészségért valódi lépéseket kell tenni, és ezek többek mint a pozitív életszemlélet.
A test, a szellem, a lélek összefüggő dolgok (bármit is nevezzenek 'szellemnek' és 'léleknek'), egyik meggyengülése konkrét tüneteket okoz a másikban. Ahogyan erősíteni is együtt kell őket.
A keleti egészségfelfogásban alapvető, hogy nem csupán egyszerű edzéseket végeznek, amely valamely izmainkat megdolgozza.. a keleti egészségmegőrző edzések valóban jó hatást gyakorolnak a testre és a szellemre, ahogyan a megfelelő táplálkozás, az akupunktúrás (vagy egyéb) kezelések is teszik.
Én ezen a vonalon gondolkodnék, mert régóta bizonyító, vannak ebben járatos szakembereink, és mégis gyógyszermentes megoldásról van szó.
inkább a vonzás törvényét javaslom, hogy használd. És ez alapján érdemes tisztítást is kérned.
Valószínűleg azért vagy pánikbeteg mert az agyad elhiszi a negativitást.
A saját gondolataid, érzéseidet, meggyőződéseid határozzák meg az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!