Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van akinél nem működik az...

Van akinél nem működik az agykontroll?

Figyelt kérdés

Mindent megpróbálok, hogy egyre jobb legyen minden, de nem sikerül. Sőt még a kedvem is rosszabb lett. Miért? :(

Kérem, tényleg igazi agykontrollosok írjanak. Komolytalan szkeptikusok kerüljenek.

Egyre jobban!

2013. jan. 6. 11:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Agykontroll = pozitív gondolkozás + pénzt fizetsz érte.

Tehát fogta valaki a pozitív gondolkodást és eladta agykontroll néven hogy így sok pénzt keressen.

Nyilván tudat alatt rájöttél hogy baromság az agykontroll plusz pénzt is adtál ki érte.

2013. jan. 6. 11:57
 2/22 anonim ***** válasza:
36%

Nálam sajnos nem működik.

Üdv Agyhalott Tóni

2013. jan. 6. 12:06
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit konkrétabb infóval könnyebben segíthetnénk.De addigis leírok egy tippet: nálam tanfolyam után az volt a gond,hogy nagy lelkesedéssel belecsaptam és azt hittem egyik hétről a másikra minden problémámat megoldom vele... aztán jött a kiábrándult korszak,majd most a megfelelő hozzáállással kitartóan, szorgalmasan alkalmazom a gyakorlatkoat és jönnek is az eredmények. Ne kapkodj! Ne várj csodát és akkor alázatos munkával tényleg hatalmas dolgokra leszel képes!
2013. jan. 6. 12:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

nem kell tanfolyamokra járni,nem kell fizetni érte,simán pozitív gondolkodás,szerintem túl görcsös vagy,űzzél ki mindent,érezd jól magadat,ha boldog vagy jó dolgokat vonzol be,én majdnem feladtam(minden sz*rul sikerült) de tovább próbáltam,elhittem hogy elérhetem amit akarok és most úgy néz ki hogy hamarosan meg is kapom:)

ha nem azt nézed hogy most nincs meg,hanem úgy kezeled mintha már megkaptad volna amit akarsz,pl naponta elképzeled magad előtt,de nem vágyakozással hanem boldogsággal akkor bevonzod az életedbe,és ezt úgy mondom hogy egy forintot sem költöttem rá

2013. jan. 6. 13:19
 5/22 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer működött, azóta soha.

Mellékhatás miatt rossz beidegződés alakult ki.

2013. jan. 6. 15:12
 6/22 anonim ***** válasza:

Először is: ne keverjük az agykontrollt a vonzás törvényével. Agykontrollban nincsen olyan, hogy "bevonzás", az nem erről szól.

Már többször volt hasonló kérdés, talán nem ártana visszaolvasni: az agykontroll arra és csakis arra alkalmas, hogy a saját agyad képességeit kihasználd.

Tehát ha ott beprogramozol valamit a tudatoddal, akkor - ha jól csináltad - akkor a tudattalan agyad "veszi" a feladatot, és ha képes rá, akkor megoldja.

Ilyen módon lehet fájdalmat csökkenteni, az immunrendszered erősíteni, gyorsabban gyógyulni, jobb kedvűnek lenni, elveszett tárgyat megkeresni - ha egyébként tudod, hogy hol van, de nem jut eszedbe, mert pl. ösztönösen tetted oda, stb.

Sehol és semmilyen módon nem lehet a másikra hatni vagy lehetetlen dolgot megcsinálni.

2013. jan. 6. 18:19
 7/22 anonim ***** válasza:

Az agykontroll mellékhatásairól is írtam már.

Nálam az volt, hogy az első - sikeres - lecke után elaludtam, és azt álmodtam, hogy egy ragyogó piros-kék örvény elnyel.

Soha többé nem sikerült az agykontroll, olyan szívdobogást kaptam bármiféle kísérletre.

2013. jan. 6. 18:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mindent megpróbálok, hogy egyre jobb legyen minden, de nem sikerül."

Látatlanban elég nehéz segíteni, de ha nekem valami nem sikerülne, ezeken gondolkoznék el:

Tényleg tiszta szívből vágyom-e erre? Vagy csak valaki(k) miatt, vagy a közvélemény miatt?

Ha nem igazából vágysz rá és nincs igazi szándék, valószínűleg nem fog sierülni.

Nem életellenes-e, amire vágyom vagy ártanék-e vele valakinek? Nem-e mások szabad akaratát próbálom megváltoztatni?

Ilyeneket nem kívánhatsz, ha mégis ilyet kívánnál, az nem fog sikerülni - ezt beprogramoztuk tanfolyamon.

Kitartóan programoztál-e?

Úgy hatékony, ha minden nap egy kicsit gondolsz rá, és adsz neki egy kis futamidőt. pl. most kipróbálom ezt a módszert, ezt fogom programozni x héten át, az x-edik hétre már látszódni fog az eredménye. Lehet, hogy csak egyszer meditáltál rajta, azt is félve, aztán feladtad?

A szimpatikusabb módszerrel ptóbáltad-e? pl. információt lehet szerezni pohár víz technikával is és megálmodással is; gyógyítani lehet elme tükrével is, és gondolati üzenetküldéssel is. Nekem mind a kettőből az utóbbi jön be, nem tudom miért. Azzal a módszerrel próbáld, amivel korábban sikered volt. Ha teljesen kezdő vagy, akkor próbáld végig az összeset, mielőtt feladod.

2013. jan. 6. 18:28
 9/22 anonim ***** válasza:
24%

LUKÁCS EVANGÉLIUMA 18. RÉSZ

A hamis bíró.

Ez a bíró Istent nem félte,embereket nem becsülte.Egy özvegy ment hozzá,hogy szolgáltasson neki igazságot. Az asszony többször is ment hozzá mert a bíró nem volt hajlandó,majd azt gondolta: "Ha nem is félem az istent és az embereket sem becsülöm,mégis mivel terhemre van ez az özvegyasszony,igazságot szolgáltatok neki,hogy ne járjon ide,és ne zaklasson engem vég nélkül."

Ezt a példázatot Jézus mondta a kitartó imádkozásról.

2013. jan. 6. 19:21
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Más: "Amíg nem lehetséges az amit akarunk,azt kell akarnunk ami lehetséges." (Kálvin)
2013. jan. 6. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!