Agykontroll-csak így lehet?
Figyelt kérdés
Szóval elolvastam a könyvet nagyon tetszik. Egy dolgot nem értek: Minek a képzeletbeli képernyő? Miért nem jobb ha közvetlenül képzelem el hogy ott vagyok? Úgy szerintem sokkal élethűbb a vizualizálás mintha csak a képernyőt bámulnám. Ha egy vásznat, nézek olyan mintha nem is velem történne csak egy filmet néznék. Nem lenne hatásosabb így?2012. dec. 15. 20:29
1/7 anonim válasza:
1 nem tudom miket beszélsz 2 az agykonrol amiről te beszélsz az hipnozis és lehetséges
2/7 anonim válasza:
Gondolom, nem viccből van a képzeletbeli képernyő, sok év tapasztalata alapján lett összeállítva a tanfolyam anyaga.
1-esnek. Nem, ez nagyon nem a hipnózis. Ez totál más.
3/7 anonim válasza:
Én ugyanúgy gondolom, ahogy te! A képernyő csak összezavar... Egyébként mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legkézenfekvőbb.
4/7 anonim válasza:
Nem csak így, képzeld magad köré nyugodtan. Szerintem csak a tv/mozi hatására alakult ki, hogy a képzelt dolgaidat mintegy "képernyőn nézed". Könnyítés. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi szépen mindenkinek!
2012. dec. 15. 23:58
6/7 anonim válasza:
Úgy is lehet, ha határozottan érzed, hogy a képernyő csak összezavar, akkor ne használd.
(Egyébként az agykontrollban, alfában ismételgetett mondatok, elérendő célok, stb, szuggesztiónak, önhipnózisnak felelnek meg.)
7/7 Missi_Key válasza:
úgy csináld ahogy neked jó. a tanfolyam csak az általánosítás... olyan ez mint mikor főzni tanulsz, megmutatják általában hogy fűszerezel, de a végén neked kell kigyakorolnod hogyan jó és egyedi a te kajád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!