Valahogy rávehetném az egyik hírességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy rátudnám venni agykontrollal (voltam már tanfolyamon) az egyik hírességet, hogy legalább majd nézze meg az egyik képem, esetleg nézze meg az adatlapom? Mert ha jól tudom, amit nagyon de nagyon szeretnél azt el lehet érni valahogy agykontorollal. De hogy? Csak egyszerűen programozzam be? :D Ja és antiagykontrollosok ne írjanak x''d Köszönöm =]2012. dec. 10. 16:51
1/14 anonim válasza:
Nem, az agykontroll nagyon nem az, amire gondolsz, hipnotizálni pedig nem lehet.
2/14 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy még tanfolyamot is végeztél, nagyon nem látod át az agykontrollt.
3/14 anonim válasza:
Biztos, hogy voltál tanfolyamon? Az agykontroll egyáltalán nem arról szól, hogy a saját akaratod ráerőlteted más emberekre...
4/14 anonim válasza:
Csak reális dolgokat tudsz elérni,ez pedig szerintem számít annak.
5/14 A kérdező kommentje:
Ti nem látjátok át a kérdést. Én nem kényszeríteni akarom,hanem csak hogy valami folytán meglássa azt. Tanfolyamon is mondták, hogy kényszeríteni embereket, hogy tetszél nekik vagy ilyesmik nem lehet, de de ugymond "csalogatni" viszont lehet. Kényszeríteni nem, de pl titkos üzenettel, kedvesen szólva hozzá ilyen kis dolgokat el lehetne érni nem?
2012. dec. 10. 17:57
6/14 A kérdező kommentje:
Vagy azt betudom programozni, hogy egyszer találkozzak vele? És kérjek egy autógrammot? =))
2012. dec. 10. 17:58
7/14 A kérdező kommentje:
Amugy ment a zöl kéz mert igazatok van =)
2012. dec. 10. 18:10
8/14 anonim válasza:
Hát nem tudom,szerintem ismerned kéne hogy a rezgéseidbe hozhasd...
Videóban láttam ilyet,bár ott a nőnek elégé elborult ötlete volt(Tom Crous álmodja meg hogy találkoznak,derítse ki hogy kicsoda és könyörögjön egy randiért:""D)és neki nem ment.
Nem mondtak erről bővebben valamit?
9/14 x) válasza:
Az agykontrollal csak saját magadra lehetsz hatással. A hozzáállásodra, az érzéseidre. De más emberekre nem.
10/14 anonim válasza:
Próbáld ki! Semmit sem veszíthetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!